Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι ευαίσθητη, συναισθηματική και δημιουργεί μεγαλύτερη διακύμανση στις διαθέσεις μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Σήμερα ο Ποσειδώνας γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία βοηθώντας μας να δούμε πιο ρεαλιστικά την καθημερινότητα μας. Περισσότερα για την επιρροή του σε κάθε ζώδιο μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό άρθρο πατώντας εδώ.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους, αλλά από τις 05:38 το πρωί μέχρι τις 14:53 το μεσημέρι θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας, χωρίς να σχηματίζει δηλαδή όψεις. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο από το μεσημέρι κι έπειτα στρέφοντας την προσοχή σας σε οικογενειακά θέματα, σε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας ή σε ένα νέο ξεκίνημα που επιθυμείτε να κάνετε τώρα και θέλετε να το οργανώσετε όσο καλύτερα γίνεται. Ως φαίνεται, θα έχετε τη διάθεση να προγραμματίσετε τον χρόνο που αφιερώνετε στη δουλειά καλύτερα, για να απολαμβάνετε και ελεύθερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε σε αυτή τη φάση μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση, κάποιες αγορές για το σπίτι ή ακόμη και την αγορά ή ενοικίαση ενός ακινήτου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη από τον Καρκίνο από το μεσημέρι κι έπειτα δίνει έναν πολυάσχολο τόνο στην ημέρα, ενώ δεν είναι απίθανο να περάσετε πολύ χρόνο στη διάρκεια της απαντώντας σε emails, τηλέφωνα, κάνοντας skype ή zoom, επικοινωνώντας με συνεργάτες, φίλους, συγγενείς. Γενικότερα όλες οι επόμενες ημέρες θα έχουν έμφαση στα θέματα επικοινωνίας, σε θέματα σπουδών για τους νεότερους, αλλά και σε επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε και για αναψυχή για τους πιο τυχερούς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη να εγκαταλείπει το ζώδιο σας και να προχωρά στον Καρκίνο, αλλά και το σχηματισμό της Νέας Σελήνης αύριο, φαίνεται ότι θα εστιάσετε αρκετά την προσοχή σας στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά σας προσπαθώντας να βγάλετε περισσότερα έσοδα. Και η αλήθεια είναι ότι μπορείτε μια χαρά να τα καταφέρετε. Κάποιοι μπορεί να έχετε μια πρόταση για δουλειά, άλλοι μπορεί τώρα να στήνετε τη δική σας επιχείρηση, ενώ παίζει και το σενάριο να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις πιο ουσιαστικές και αποδοτικές για το πορτοφόλι σας.

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ