Desmond Child: «Πρέπει να καταλάβουμε τον πόνο των Ελλήνων για τα γλυπτά του Παρθενώνα» - Τι είπε για τον σύζυγο & τα παιδιά του (βίντεο)

«Θέλαμε να κάνουμε παιδιά με τον σύζυγό μου», είπε ο πασίγνωστος παραγωγός!

Ο Desmond Child, ο διάσημος παραγωγός και στιχουργός, μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στον βιολογικό του πατέρα που τον γνώρισε στα 18 του χρόνια, στον σύντροφό του αλλά και στη συναυλία με σκοπό την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα.

«H μητέρα μου ήταν η Κουβανή ποιήτρια και μουσικοσυνθέτρια Ελένα Καζάλς. Έκανε τα πάντα για να μπορέσει να υποστηρίξει έμενα και τον αδερφό μου. Έγραφε τραγούδια και δούλευε και ως σερβιτόρα», είπε αρχικά για την μητέρα του.

Και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ δύσκολο να είναι επιτυχημένη σε μία ανδροκρατουμενη βιομηχανία. Εγώ ακολούθησα τα βήματα της μητέρας μου και και έγινα στιχουργός προσπαθώντας να είμαι επιτυχημένος».

«Άλλαξε τη ζωή μου»

Ήταν η ενασχόληση του με την μουσική μια επιλογή – μονόδρομος;

«Δεν είχα κάποιο εναλλακτικό πλάνο. Είπα πως θα γίνω rock n’ roll σταρ άλλα το πεπρωμένο με οδήγησε στο να γίνω αυτός που δημιουργεί επιτυχίες», απάντησε σχετικά.

«Είχα δύσκολα παιδικά χρονιά επειδή η μητέρα μου ήταν μονή, χωρίς σύζυγο. Γνώρισα τον πάτερα μου όταν ήμουν 18 ετών. Ήρθε να με βρει και με ενθάρρυνε να επιστρέψω στο λύκειο. Ήταν μια σημαντική επιρροή για τη ζωή μου», εξομολογήθηκε για τα παιδικά του χρόνια.

«Είμαστε ερωτευμένοι με τη Φολέγανδρο»

Στη συνέχεια, ο Desmond Child -γνωστός για την αγάπη του για την Ελλάδα- κλήθηκε να αποκαλύψει τι ήταν αυτό που τον έκανε να λατρέψει τη χώρα μας.

«Όταν ήρθαμε με τον άντρα μου, Κέρτις, και τα παιδιά μου για πρώτη φορά στην Ελλάδα επισκεφτήκαμε τη Φολέγανδρο και την ερωτευτήκαμε. Είναι δίδυμα αγόρια, ο Ρόμαν και ο Νίρο», σημείωσε.

Και τόνισε ότι δεν αισθάνονται τουρίστες: «Είμαστε μέλη της ελληνικής οικογένειας. Συγκινούμαστε κάθε φορά που φεύγουμε από τη Φολέγανδρο. Υπάρχουν άνθρωποι που κλαίνε».

 

 

Η Ελλάδα «παλεύει» εδώ και πολλά χρόνια για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα. Ο ίδιος, σχολίασε σχετικά: «Από την πρώτη φορά που ήρθαμε στην Ελλάδα, κάθε μας συζήτηση με ανθρώπους στη Φολέγανδρο κατέληγε στα γλυπτά του Παρθενώνα. Πρέπει να καταλάβουμε το πάθος και τον πόνο των Ελλήνων. Είναι πολύ καλό που πρόσφατα ξεκίνησαν οι συζητήσεις για αυτό το θέμα».

Η μεγάλη αγάπη του Desmond Child για τη μουσική και την Ελλάδα γέννησε την ιδέα μίας συναυλίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου 2022, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, με σκοπό να ευαισθητοποιηθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη και να συγκεντρωθούν κεφάλαια υπέρ της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα.

«Θέλαμε να κάνουμε παιδιά»

Επίσης, ο παραγωγός έκανε ειδική μνεία στην απόφαση που πήραν με τον σύζυγό του, για να αποκτήσουν παιδιά.

«Γνώρισα τον Κέρτις 33 χρονιά πριν και κάποια στιγμή αποκαλύψαμε ο ένας στον άλλον ότι θέλουμε να κάνουμε τα δικά μας βιολογικά παιδιά».

«Η Άντζελα έγινε παρένθετη μητέρα. Είναι η γυναίκα που έφερε στον κόσμο τα παιδιά μας και είναι ένα πολύ σημαντικό μέλος της οικογένειας μας. Αποφάσισε να μην κάνει άλλα παιδιά γιατί έχει τον Ρόμαν και τον Νίρο», εξομολογήθηκε.

«Τα λέμε τη Δευτέρα το βράδυ στο ραντεβού μας για το «Desmond Child Rocks the Parthenon!», κατέληξε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ