Πέτρος Φιλιππίδης: Θα υποβληθεί σε επέμβαση – Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του μετά το εγκεφαλικό που υπέστη (βίντεο)

«Ακόμα ένα εγκεφαλικό να πάθει, μπορεί να είναι μοιραίο», λέει ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος. 

Για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό, μίλησε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, υπογραμμίζοντας πως θα υποβληθεί σε εγχείρηση.

Ειδικότερα κ. Δημητρακόπουλος είπε: «Χθες το μεσημέρι, αφότου ήταν στις φυλακές και είναι γεγονός ότι είχε 4 μέρες μούδιασμα και ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά, τον είδε ο γιατρός ότι δεν περπάταγε καλά και τον έστειλε να κάνει εξετάσεις. Τον πήγαν στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, έγιναν όλες οι εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει πρόσφατα εγκεφαλικό. Δημιουργήθηκε μεγάλος πανικός, γιατί με την αρρώστια που έχει, ακόμα ένα εγκεφαλικό να πάθει μπορεί να είναι μοιραίο».

 

Διαβάστε επίσης:
Στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης: Υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό

Επισης, μιλώντας στον Alpha ειπε πως: «Οι γιατροί αποφάσισαν να νοσηλευτεί, όμως εκείνος έγινε ότι έχει δικαστήριο σήμερα και θέλει να εμφανιστεί για να μη νομίζουν ότι παίζει θέατρο. Οι γιατροί αρνήθηκαν, εκτός κι αν υπέγραφε για αν βγει. Υπόγραψε και χθες βράδυ είχε έξαρση η κατάστασή του, έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο και θα γίνει και επέμβαση γιατί η κατάστασή του είναι σοβαρή. Έχει μια αρρώστια που από την ίδια πέθανε ο πατέρας του στα 62. Το εγκεφαλικό είναι έμφρακτο, αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι τότε μπορεί να πεθάνει».

Σε ό,τι αφορά με τη δίκη που είναι σε εξέλιξη ο δικηγόρος σημείωσε πως θα απολογηθεί σε περίπου 2-3 μήνες. «Ακόμα εξετάζεται η 3η μάρτυρας και έχουμε ακόμα 40», πρόσθεσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός παραμένει νοσηλευόμενος στο θάλαμο κρατουμένων της Νευρολογικής Κλινικής του νοσοκομείου της Νίκαιας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ