Προσγειωμένα τα πριγκιπόπουλα της Κέιτ και του Ουίλιαμ: Ο Τζορτζ κάνει δουλειές στο κτήμα & ο Λούις λατρεύει τα τρακτέρ (βίντεο)

Τι κι αν γίνει μια μέρα βασιλιάς!

Μπορεί ο πρίγκιπας Τζορτζ να γίνει βασιλιάς μια μέρα, αφού είναι τρίτος στη σειρά διαδοχής μετά τον παππού του πρίγκιπα Κάρολο και τον μπαμπά του, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι γονείς του δεν βάζουν εκείνον και τα αδέλφια του να κάνουν δουλειές στην φάρμα τους.

Σύντομα τα παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον θα τελειώσουν το σχολείο για τις καλοκαιρινές διακοπές.  Τα μαθήματα για τον 8χρονο  Τζορτζ και την 7χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ, ολοκληρώνονται στις 8 Ιουλίου, ενώ ο παιδικός σταθμός Willcocks, όπου πηγαίνει ο 4χρονος πρίγκιπας Λούις, κλείνει στις 6 Ιουλίου.

Έτσι σε λίγο τα τρια πριγκιπόπουλα θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν για δύο μήνες και να περάσουν περισσότερο χρόνο με τους γονείς τους.

Όπως αναφέρει το hellomagazine.com, είναι πιθανό η οικογένεια να πάει στο Anmer Hall, το σπίτι τους στο Νόρφολκ. Ο γιος του διαδόχου πρίγκιπα Κάρολου είχε πει στο παρελθόν στο Apple Time to Walk ότι: «Περνάμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε εδώ, είναι πολύ ήσυχα».

Κατά την επίσκεψή τους σε μια τοπική φάρμα με κατσίκες, στην Ουαλία, τον Μάρτιο, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε αποκάλυψε πώς ο μικρός Τζορτζ βοηθάει στο κτήμα, ασχολούμενος με το τάισμα των ζώων.

Όταν ο εγγονός της βασίλισσας είχε ρωτήσει τότε τους ιδιοκτήτες Gary και Jess Yeomans για ένα ρομπότ σάρωσης ενσίρωσης, που είχαν στον αχυρώνα τους, ο Gary είχε εξηγήσει ότι το χρησιμοποιούν για να μετακινούν ζωοτροφές, κάτι που ώθησε την Κέιτ Μίντλετον να αποκαλύψει: «Αυτή ήταν η δουλειά του Τζορτζ - κινούμενη τροφοδοσία».

 

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει μιλήσει επίσης για το πως τα παιδιά του ασχολούνται με ανάλογες εργασίες όταν είναι στο εξοχικό τους. Μιλώντας στον δάσκαλο του δημοτικού σχολείου Rhian Roberts - η οικογένεια του οποίου διατηρεί μια φάρμα γαλακτοπαραγωγής - το 2020, ο royal είπε ότι τα παιδιά του είχαν βοηθήσει με το να ταίσουν τα αρνιά κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. 

«Η Σάρλοτ δεν ήταν σίγουρη στην αρχή, αλλά ο Τζορτζ ήταν αμέσως εκεί. Ο Λούις αγαπά τα τρακτέρ» είχε πει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ