Δέσποινα Μοιραράκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του συζύγου της - «Σε αγάπησα υπερβολικά, κυβερνήτη της καρδιάς μου» (φωτό)

Τα λόγια της συγκινούν

Την πρώτη της ανάρτηση, μετά τον θάνατο του αγαπημένου της σύζύγου  Γιάννη Κοντούλη, έκανε η Δέσποινα Μοιραράκη, που συγκίνησε με τα όσα έγραψε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ναύαρχος ο οποίος έδινε «μάχη» με τον καρκίνο, «έφυγε» από τη ζωή την Παρασκευή 24 Ιουνίου.

Η επιχειρηματίας δημοσίευσε δύο κοινές τους φωτογραφίες καθώς και μια στην οποία βλέπουμε τον Κοντούλη να φορά την επίσημη, ναυτική στολή του.

Φωτογραφίες: Instagram

«Αγαπημένε μου αντρούλη, Γιαννάκη μου ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη. Μείναμε μαζί 14 ολόκληρα χρόνια μέχρι που μας χώρισε ο Θάνατος.

Σε αγάπησα υπερβολικά, αγάπησα Εσένα κ καθε τι δικό σου, την οικογένειά σου και το Ναυτικό. Με αγάπησες κ εσυ πολύ κ προσπαθούσες να κάνεις τα πάντα αρκεί να χαμογελάω κ να ειμαι ευτυχισμένη. Με συμβούλευες, με προστάτευες σε όλα μου τα βήματα, Αγάπησες τη Δεσποινούλα σου κ εκτίμησες την Μοιραράκη. 

Ε Υ Γ Ν Ω Μ Ο Ν Ω τους γονείς σου που έφεραν στον κόσμο εσεά κ είχα την τύχη να σε γνωρίσω κ να σε έχω κοντά μου, έστω για τόσο λίγο.

Είναι τιμή μου που με διάλεξες για γυναίκα, για σύντροφό σου. ΝΑΥΑΡΧΕ μου, κυβερνήτη της καρδιάς μου, δεν θα φύγεις ποτέ από μέσα μου και η αγάπη μας θα μείνει αιώνια! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Το Θεό που την Έζησα ΜΑΖΙ ΣΟΥ» έγραψε στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ