X Factor τελικός: Η Κατερίνα Λαζαρίδου μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού (φωτό & βίντεο)

150.000 ευρώ και δισκογραφικό συμβόλαιο για την νικήτρια του X Factor!

Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού και της ανάδειξης του μεγάλου νικητή του διαγωνισμού τραγουδιού X Factor Greece, με την Κατερίνα Λαζαρίδου να κατακτά επάξια τον τίτλο της νικήτριας!

 

 

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε τους τηλεθεατές στο ξεκίνημα της βραδιάς ο Ανδρέας Γεωργίου, εκείνος ή εκείνη που θα βρισκόταν στην πρώτη θέση θα κέρδιζε 150.000 ευρώ και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records.

 

 

Οι τέσσερεις κριτές-coach του διαγωνισμού, ο Μιχάλης Κουινέλης, ο Χρήστος Μάστορας, η Μαρίζα Ρίζου και ο Στέλιος Ρόκκος, είχαν τουλάχιστον έναν παίκτη φιναλιστ που να διαγωνίζεται στον μεγάλο τελικό.

 

 

Οι πέντε φιναλιστ ανέβηκαν για μια τελευταία φορά στη σκηνή με σκοπό να κατακτήσουν τον τίτλο του X Factor νικητή, με την Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, την Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, τον Άγγελο Αρχανιωτάκη και Χρήστο Αδαμόπουλο από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου καθώς και το συγκρότημα Γίναμε από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη να δίνουν μάχη επί σκηνής!

 

 

 

 

Με την αγωνία να έχει χτυπήσει "κόκκινο", ο παρουσιαστής του X Factor, Ανδρέας Γεωργίου ανακοίνωσε την μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού, και αυτή δεν ήταν άλλη από την Κατερίνα Λαζαρίδου!

Μάλιστα, την δεύτερη θέση αμέσως μετά την Κατερίνα κατέκτησε ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, κερδίζοντας 50.000 ευρώ, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Έλενα Παναγιωτίδου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ