Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Aυτό είναι το trailer - υπερπαραγωγή & φωτό της τηλεοπτικής σειράς "The Rings of Power"

Επιστροφή στη Δεύτερη εποχή της Middle Earth, χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του Hobbit και του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. 

Η Amazon κυκλοφόρησε το νέο επίσημο trailer για το Lord of the Rings: The Rings of Power, την τηλεοπτική σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών που βασίζεται στα κείμενα του Τζ.Ρ.Ρ. Τόλκιν και διαδραματίζονται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα της πρώτης τριλογίας ταινιών του Peter Jackson.

Πηγή: ew.com

Το trailer εντυπωσιάζει με την ποιότητα των τεχνικών μέσων ενώ βλέπουμε αρκετά γνώριμα σκηνικά, αλλά και πρόσωπα από τα βιβλία.

Το νέο επικό δράμα φέρνει στις οθόνες μας για πρώτη φορά την ιστορία της Second Age της Middle-earth.

Πηγή: ew.com

Ξεκινώντας σε μια εποχή σχετικής ειρήνης, χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα των βιβλίων 'The Hobbit' και 'The Lord of the Rings' του J.R.R. Tolkien, η σειρά ακολουθεί ένα σύνολο από χαρακτήρες, οικείους και νέους, καθώς αντιμετωπίζουν τον επίφοβο, αναδυόμενο κακό της Middle-earth".

Πηγή: ew.com

Το "The Rings of Power" θα κάνει την πρεμιέρα του στις 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Πηγή: ew.com

Η σειρά έχει κλείσει ήδη πέντε σεζόν, οι οποίες θα κοστίσουν στη συνδρομητική υπηρεσία περίπου μισό δισεκατομμύριο και τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει. 

Πηγή: ew.com

Το cast περιλαμβάνει τους: Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ