Η Ευγενία Νιάρχου γιόρτασε τα γενέθλιά της με στυλ: Το ασημένιο φόρεμα, τα χρυσά κοσμήματα (φωτό)

Είναι στην Ελλάδα για διακοπές!

Τα γενέθλιά της γιόρτασε στις 15 Ιουλίου η Ευγενία Νιάρχου, που δημοσίευσε στο Instagram σχετικές φωτογραφίες, στις οποίες είδαμε το στυλάτο σύνολό της.

«Είναι τα γενέθλιά μου» έγραψε στο post της η 36χρονη πλέον, μεγαλύτερη κόρη του Φίλιππου Νιάρχου. Παράλληλα στα stories της έχει ανεβάσει τα εικόνες με τις ευχές των φίλων της.

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές και γιόρτασε στη Μύκονο, που είναι άλλωστε και ένα από τα νησιά που επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι.

Φωτογραφίες: Instagram

Όπως φαίνεται και στις εικόνες η εγγονή του Σταύρου Νιάρχου επέλεξε ένα ασημένιο φόρεμα με μια λεπτή ζώνη στην μέση. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι πέδιλα, ένα τσαντάκι - πουγκί και χρυσά κοσμήματα. 

Τέλος η χρυσή κληρονόμος φορούσε στα μαλλιά της, μια στέκα με κοχύλια, την οποία είχε βάλει πρόσφατα και στην βάφτιση των παιδιών του Evangelo Bousis και Peter Dundas.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια ήταν νονά μαζί με την κολλητή της, το μοντέλο και γόνο αριστοκρατικής οικογένειας Bianca Brandolini.

Μάλλον πρόκειται για ένα αγαπημένο της κομμάτι, το οποίο δεν αποκλείεται να είναι από την συλλογή της, αφού στην ανάρτηση που είχε κάνει η Νιάρχου, με αφορμή τα γενέθλια της Brandolini, την είχαμε δει επίσης να ποζάρει σε μια από τις φωτογραφίες - που είχε δημοσιεύσει - με την ίδια στέκα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ