Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι & της Μέγκαν Μαρκλ «θα τελειώσει με δάκρυα»: Τι προέβλεψε βοηθός της βασίλισσας Ελισάβετ

Ένα νέο βιβλίο βάζει «φωτιές» στη βασιλική οικογένεια

Μια βοηθός της Βασίλισσας Ελισάβετ, φέρεται να προέβλεψε ότι ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ «θα τελειώσει με δάκρυα», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ένα νέο «εκρηκτικό» βιβλίο!

Η λαίδη Σούζαν Χάσεϊ (Lady Susan Hussey), η οποία ήταν Κυρία επί των Τιμών, της 96χρονης μονάρχη, από τη δεκαετία του 1960, φέρεται να σχολίασε το θέμα κατά τη  διάρκεια ενός γεύματος με στελέχη του θεάτρου μήνες πριν από τον γάμο του ζευγαριού τον Μάιο του 2018. 

Οι αποκαλύψεις έρχονται μέσα από το βιβλίο του Tom Bower, «Revenge: Meghan, Harry And The War Between The Windsors», το οποίο και κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο συγγραφέας γράφει μεταξύ άλλων: «Ενώ συζητούσαν την πιθανότητα να συνδεθεί η Μέγκαν με το Εθνικό Θέατρο, μετά τον γάμο, η Χάσεϊ έγινε απροσδόκητα σοβαρή αναφορικά με το μέλλον του ζευγαριού».

«Όλα αυτά θα τελειώσουν με δάκρυα. Κρατήστε τα λόγια μου», φέρεται να έχει προειδοποιήσει. 

Η 83χρονη σήμερα Χάσεϊ, λέγεται ότι ήταν μέλος της ομάδας, από την οποία ζητήθηκε να βοηθήσει την Αμερικανίδα ηθοποιό να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή, ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Το βιβλίο υποστηρίζει ότι η λαίδη επισκέφτηκε την Μέγκαν στο  Νότιγχαμ Κότατζ - το σπίτι στους χώρους του παλατιού του Κένσινγκτον όπου ζούσε με τον Χάρι - για να προσφέρει συμβουλές και βοήθεια. Απαντώντας στην Χάσεϊ, η Δούκισσα του Essex φέρεται να  «επέμεινε» ότι δεν θα άφηνε τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ να τη διαμορφώσουν ή να της υπαγορεύσουν τις δραστηριότητες και τις σκέψεις της.

Ο γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα και η σύζυγός του γιόρτασαν τον Μάιο, την τέταρτη επέτειο του γάμου τους, που έγινε το 2018. Σχεδόν δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι, σε όλο τον κόσμο, είδαν το ζεύγος να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, σημειώνει το mirror.co.uk.

Τον Ιούνιο του 2021 έφεραν στον κόσμο το δεύτερο μωρό τους, την Λίλιμπετ - Νταϊάνα, η οποία έχει πάρει το ψευδώνυμο της βασίλισσας Ελισάβετ και το όνομα της αείμνηστης γιαγιάς της. Υπενθυμίζεται ότι ο γιος τους Άρτσι, γεννήθηκε το 2019 και είναι σήμερα τριών ετών.

Αυτό το νέο βιβλίο έρχεται πριν τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι, που πρόκειται να κυκλοφορήσουν αργότερα αυτό το έτος, κάτι ανησυχεί τη βασιλική οικογένεια, καθώς φοβάται ότι μπορεί να περιλαμβάνει νέες κατηγορίες εναντίον τους, όπως αυτές που είχε εξαπολύσει το ζεύγος στη  συνέντευξη που είχε δώσει στην Όπρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ