Η Martha Stewart θρηνεί: Κογιότ κατασπάραξαν 6 από τα κατοικίδια παγώνια της - «έχουν ακριβά γούστα» (βίντεο)

Είχε 21 από τα πανέμορφα φτερωτά πουλιά!

Η Martha Stewart θρηνεί τον χαμό των πανέμορφων φτερωτών της φίλων.

Η 80χρονη επιχειρηματίας, παρουσιάστρια και συγγραφέας δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram ένα βίντεο που δείχνει ένα από τα κατοικίδια παγώνια της, να κουνά τα εντυπωσιακά φτερά του.

«RIP όμορφο BlueBoy. Τα κογιότ ήρθαν στο φως της ημέρας και κατασπάραξαν αυτόν και άλλους πέντε, συμπεριλαμβανομένου του υπέροχου White Boy.  Καμιά λύση για να απαλλαγούμε από έξι μεγάλα και επιθετικά κογιότ που έχουν ακριβά γούστα όταν πρόκειται για πουλερικά; 

Δεν αφήνουμε πλέον τα παγώνια να βγουν από τον χώρο τους. Περικλείουμε την κορυφή της μεγάλης αυλής τους με συρμάτινη περίφραξη κ.λπ» γράφει μεταξύ άλλών στην ανάρτησή της.

Η Steward, η οποία λατρεύει τα ζώα (έχει σκυλιά, πουλιά, γαϊδουράκια!), είχε αποκαλύψει μέσα από το Twitter, τον περασμένο Μάιου, ότι είχε 21 παγώνια, με την ίδια να αναφέρει ότι: «Το σπίτι τους είναι άψογο. Δεν μυρίζουν. Είναι τόσο καθαρά! Οι φωνές τους είναι δυνατές, αλλά είναι τόσο διασκεδαστικό να τις ακούς. Είναι τόσο φιλικά».

Τον Ιούλιο του 2020, σύμφωνα με το People είχε γράψει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της στο blog της:  «Επισκέπτομαι αυτά τα όμορφα πουλιά κάθε μέρα. Μου αρέσει να τα φωνάζω και να περιμένω τις ενεργητικές τους απαντήσεις. Τα παγώνια μου τα πάνε εξαιρετικά καλά και παραμένουν ενεργά, περίεργα και πολύ, πολύ φωνακλάδικα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ