Τραγικό δυστύχημα στα Σπάτα: Ο 21χρονος γιος εύπορων Βρετανών διαμελίστηκε από ελικόπτερο - Ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στο jet

Ήταν μαζί με την αδερφή του.... 

Τραγικό δυστύχημα με έναν 22χρονο Βρετανό νεκρό, σημειώθηκε το απόγευμα σε ελικοδρόμιο, στα Σπάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το δυστύχημα συνέβη στις 18:20, στην περιοχή Αγιος Γεώργιος Σπάτων, όταν ο άτυχος νεαρός κατά την αποβίβασή του από το ελικόπτερο χτυπήθηκε, πιθανότατα, από την πίσω έλικα, με αποτέλεσμα να διαμελιστεί.

Σημειώνεται, ότι ο 22χρονος Βρετανός, μαζί με τρεις ακόμη ομοεθνείς του, νοίκιασαν το ελικόπτερο και μόλις είχαν επιστρέψει από τη Μύκονο.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας.

 

 

Ήταν γόνος super-rich οικογένειας

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα The Sun, ο 21χρονος ήταν γόνος super-rich οικογένειας της Βρετανίας, η οποία είχε νοικιάσει δύο ιδιωτικά ελικόπτερα προκειμένου να ταξιδέψει από τη Μύκονο, όπου έκαναν διακοπές, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα προκειμένου να τους παραλάβει το ιδιωτικό τους τζετ για να τους μεταφέρει στην Βρετανία.

Μάρτυρες δήλωσαν στην εφημερίδα The Sun ότι λιμουζίνες περίμεναν στο ελικοδρόμιο των Σπάτων, έτοιμες να τους μεταφέρουν στο τζετ τους που είχε σταθμεύσει στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας. Στο ένα ελικόπτερο επέβαιναν τα δύο αδέλφια και στο άλλο ελικόπτερο, που ακολουθούσε, οι γονείς τους.

«Βρετανός τουρίστας, 21 ετών, σκοτώθηκε σε φρικιαστικό δυστύχημα με ελικόπτερο μετά από διακοπές στη Μύκονο με την πλούσια οικογένειά του», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος για το θέμα, το οποίο λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερη έκταση.

Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, ο πιλότος του μαύρου σκάφους Bell 407 και δύο τεχνικοί εδάφους έχουν συλληφθεί, καθώς η αστυνομία διεξάγει έρευνα.

Ο νεαρός παραθεριστής αποβιβάστηκε από το ελικόπτερο μετά την προσγείωσή του σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα και - χωρίς να γνωρίζει ότι ένας ρότορας εξακολουθούσε να περιστρέφεται - περπάτησε προς την ουρά του ελικοπτέρου.

Η αδελφή του και ο πιλότος, είδαν με τρόμο μια λεπίδα να τον σκοτώνει ακαριαία γύρω στις 18. 20 τοπική ώρα.

Ο σοκαρισμένος πιλότος του πρώτου ελικοπτέρου θεωρείται ότι ειδοποίησε μέσω ασυρμάτου τον συνάδελφό του στο δεύτερο σκάφος για να σημάνει συναγερμό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ