Sarah Biasini: Αυτή είναι η μοναχοκόρη της άτυχης Romy Schneider - έγινε ηθοποιός, αλλά αποφεύγει τη δημοσιότητα (φωτό & βίντεο)

Ήταν μόλις 4 ετών όταν πέθανε η μαμά της

Η Sarah Biasini, έγινε ηθοποιός όπως η διάσημη μαμά της, Romy Schneider, ωστόσο προτιμά να κρατά την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η 45χρονη σήμερα Biasini σπούδασε ιστορία της τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Σορβόνης στο Παρίσι, υποκριτική στο Ινστιτούτο Λι Στράσμπεργκ του Λος Άντζελες και στη συνέχεια στο Άκτορς Στούντιο της Νέας Υόρκης.

Η Γαλλίδα ηθοποιός και μοναχοκόρη της άτυχης star έκανε το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη με την μινι τηλεοπτική σειρά Julie, chevalier de Maupin, ενώ εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο θεάτρο έναν χρόνο αργότερα με το έργο «Ξυπόλητοι στο πάρκο».

Η Scneider από την άλλη γεννήθηκε στη Βιέννη, σε οικογένεια ηθοποιών, ενώ το 1960 ξεκίνησε καριέρα στη Γαλλία και καθ' υπόδειξη του Λουκίνο Βισκόντι, κάνοντας παράλληλα ένα  σύντομο πέρασμα από το Χόλιγουντ. Μετά το 1970, εργάστηκε κυρίως στη Γαλλία, όπου και απέκτησε τη γαλλική υπηκοότητα.

Έγινε γνωστή με τον ρόλο της στην τριλογία Σίσσυ με θέμα τη ζωή της Ελισάβετ της Βαυαρίας, που έμεινε γνωστή σαν "πριγκίπισσα Σίσσυ".

Στα τέλη της δεκαετίας του '50 αρραβωνιάστηκε με τον τότε ανερχόμενο  Alain Delon, ωστόσο αυτή η σχέση δεν έμελλε να κρατήσει. Από το 1966 έως το 1975 ήταν πεντρεμένη με τον Γερμανό ηθοποιό Harry Meyen, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο τον David. Λίγο αργότερα ήρθε και το διαζύγιο, ενώ το 1979 ο πρώτος της σύζυγος αυτοκτόνησε.




Ο δεύτερος σύζυγός της (1975-1981) ήταν ο Γάλλος δημοσιογράφος Daniel Biasini, που είναι και ο πατέρας της μοναχοκόρης της Sarah. 

Μετά το διαζύγιό τους η ζωή έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι στην Romy, η υγεία της οποίας δεν ήταν ήδη σε καλή κατάσταση, αφού υποχρεώθηκε και σε αφαίρεση ενός νεφρού, που λέγεται πως της άφησε και μια τεράστια ουλή στην πλάτη.

Η ηθοποιός δεν κατάφερε να ξεπεράσει ποτέ τον θάνατο του γιου της τον Ιούνιο του 1981. Ο 14 ετών David έπαιζε στον κήπο του σπιτιού της, όταν γλίστρησε και καρφώθηκε πάνω στα κάγκελα βρίσκοντας έτσι ακαριαίο θάνατο.

Η μητέρα του δε βρισκόταν στο σπίτι και ενημερώθηκε για το συμβάν από το τηλέφωνο. Το σοκ, που υπέστη από τον θάνατό του, την οδήγησε σε νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική στο Παρίσι.

Ένα χρόνο αργότερα, στις 30 Μαΐου 1982, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της από τον Λοράν Πετέν, από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών χαπιών, σε συνδυασμό με αλκοόλ. Ήταν μόλις 43 χρονών και η κόρη της Sarah μόλις 4. 

Η Biasini έχει πάρει το ταλέντο της μαμάς της, η οποία δυστυχώς είχε άδοξο τέλος. Ίσως και αυτός να είναι ένας από τους λόγους που η 45χρονη κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι οι Γαλλίδες είναι πάντα πιο «μετρημένες».

Η Sarah «έσπασε» την σιωπή της, σχετικά με την απουσία της μητέρας της, στο βιβλίο της "La beauté du ciel", που κυκλοφόρησε στις 6 Ιανουαρίου 2021. Η ηθοποιός αποφάσισε να γράψει το βιβλίο όταν βεβηλώθηκε ο τάφος της  Schneider το 2017.

Η Sarah είχε γίνει και αυτή μητέρα στο μεταξύ, αφού στα 40 της έφερε στον κόσμο την κορούλα της Anna Lefeuvre. Η μικρούλα είναι ο καρπός του έρωτά της με τον Gil Lefeuvre, με τον οποίο διατηρεί σχέση εδώ και πολλά χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ