Θρίλερ με την αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: «Το πήραμε για να το πουλήσουμε για 50.000 ευρώ» - Τι ισχυρίζεται η μητέρα

Η αστυνομία έχει συλλάβει δύο άντρες

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση αρπαγής βρέφους, μόλις 8 μηνών στο Αιγάλεω. Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται πως το άρπαξαν από τη μητέρα του με σκοπό να το πουλήσουν για 50.000 ευρώ.

Οι δύο δημοτικοί αστυνομικοί, που ως φύλακες-άγγελοι απέτρεψαν την τελευταία στιγμή την πώληση του αγοριού έξω από το σταθμό του ΜΕΤΡΟ στο Αιγάλεω, μίλησαν στο Star.

«Δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη από το να το πάρω στην αγκαλιά και να το προστατεύσω, να το ταΐσω, να του δώσω το νερό, να το αλλάξω» είπε η δημοτική αστυνομικός.

Μαζί με τον συνάδελφό της και χάρη στην παρατηρητικότητα και τον επαγγελματισμό τους, κατάφεραν να αποτρέψουν την αγοραπωλησία του αγοριού. Το είχαν αρπάξει αυτοί οι δύο άντρες, τους οποίους βλέπετε στις αποκλειστικές εικόνες-ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης τους. 

«Όταν αρχίσαμε τις διερευνητικές ερωτήσεις, άκουσα τον έναν να λέει στον άλλον: "Στο είπα θα μπλέξουμε! 'Ήταν το αστυνομικό δαιμόνιο, τι να πω και βλέπουμε μία υπόθεση να εξελίσσεται ακόμα και δεν ξέρουμε πού θα καταλήξει και αν θα βγει κάτι πιο μεγάλο» είπε ο δημοτικός αστυνομικός.

Το χρονικό της αρπαγής του βρέφους

Το θρίλερ της αρπαγής του βρέφους είχε ξεκινήσει από αυτή την πολυκατοικία της οδού Σπύρου Πάτση στο Βοτανικό. Οι δύο άντρες επισκέφθηκαν στο διαμέρισμά της την 31ετών μητέρα, με καταγωγή από την Αλβανία.

«Αυτός ο κύριος ο κοντός κατέβηκε με ένα ταξί και τον περίμενε ένας άλλος μία μπλε μπλούζα, κάτι είπαν εδώ μου κίνησε την περιέργεια γιατί ήταν πολύ αδύνατος μαζεμένος άσχημο πρόσωπο» είπε ιδιοκτήτης καταστήματος που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό.

Στη συνέχεια κατηγορούνται ότι πήραν το μωρό και το πήγαν σε σταθμό του ΜΕΤΡΟ έξω από το δημαρχείο στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήρθαν με ταξί εδώ στο σταθμό της Αγίας Μαρίνας στο Αιγάλεω με σκοπό να συναντήσουν μία γυναίκα η οποία όπως φαίνεται στη θέα των δημοτικών αστυνομικών εξαφανίστηκε.

«Το κρατούσε περίεργα το βρέφος, πάνω τα ποδαράκια, κάτω το κεφάλι, μες στον ήλιο. Τους ρωτήσαμε αν είναι δικό τους, μας είπαν όχι» περιέγραψε η δημοτική αστυνομικός.

«Το πήραμε για να το πουλήσουμε για 50.000 ευρώ»

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ πέρασαν χειροπέδες στους δύο άντρες και τους οδήγησαν στο τμήμα ασφαλείας Αιγάλεω. Εκεί αρχικά φέρεται να ομολόγησαν το κίνητρο της πράξης τους.  

«Πήραμε το παιδί από τη μητέρα του, με σκοπό να το πουλήσουμε για 50.000 ευρώ» είπε ο ένας κατηγορούμενος. Στη συνέχεια όμως, σύμφωνα με το Star οι κατηγορούμενοι είπαν πως δεν ήθελαν να πουλήσουν το μωρό αλλά απλά να το βγάλουν μια βόλτα.

Λίγη ώρα μετά τη σύλληψή τους η μητέρα του βρέφους κλήθηκε από τους αστυνομικούς και πήγε στο τμήμα. 

«Δεν το έδωσα εγώ. Το πήρανε μόνοι τους. Και οι δύο είναι φίλοι μου και ήταν σπίτι μου όταν μπήκα να κάνω μπάνιο. Όταν βγήκα από το μπάνιο νόμιζα ότι το μωρό κοιμόταν. Με πήρε τηλέφωνο από την αστυνομία ο ένας κατηγορούμενος και μου είπε να πάω στο Τμήμα» ανέφερε η μητέρα.

Την Παρασκευή το πρωί οι συλληφθέντες θα απολογηθούν στον ανακριτή.

Έρευνες για κύκλωμα εμπορίας βρεφών – Οι αρχές αναζητούν τον πατέρα του βρέφους

Πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση της αρπαγής του βρέφους θεωρείται και ο πατέρας του που ζει σε άλλη πόλη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν ακόμη και το ενδεχόμενο οι δυο νεαροί ελληνικής καταγωγής 30 και 33 ετών να ανήκουν σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών αν και τους φάνηκε πολύ παράξενο το γεγονός ότι αρχικά είπαν στους υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας ότι ήθελαν να πουλήσουν το μωρό έναντι 50.000 ευρώ καθώς το τίμημα είναι πολύ υψηλό.

Όταν ήρθαν αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς όμως ισχυρίστηκαν ότι το μωρό, τους το έδωσε η μητέρα για να το πάνε βόλτα. Η μητέρα σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε ότι έχει άλλα τέσσερα παιδιά τα οποία ζουν με τον πατέρα τους στο Βόλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ