Φωτό για κλειστοφοβικούς - Δεκάδες επιβάτες εγκλωβίστηκαν στη σήραγγα της Μάγχης – Βλάβη σε τρένο 

«Ήταν σαν μια ταινία καταστροφής», περιέγραψε μια επιβάτης του 
  

Εκατοντάδες επιβάτες του τρένου που διασχίζει τη σήραγγα της Μάγχης, η οποία ενώνει τη Γαλλία και τη Βρετανία, αποκλείστηκαν για πέντε ώρες στο τούνελ και χρειάστηκε να διασχίσουν μεγάλο τμήμα του μέχρι να φτάσουν σε άλλο συρμό.  

Το περιστατικό συνέβη αργά χθες Τρίτη, στη διάρκεια του δρομολογίου των 15:50 του Eurotunnel από το Καλαί προς το Φόλκστοουν. «Τρομακτική εμπειρία», σύμφωνα με την 37χρονη Σάρα Φέλοους από το Μπέρμιγχαμ που περιέγραψε ότι οι επιβάτες απλώς «περπατούσαν στην άβυσσο χωρίς να ξέρουν τι συνέβαινε». «Υπήρχε μια γυναίκα που έκλαιγε και άλλη έπαθε κρίση πανικού επειδή που ταξίδευε μόνη», συμπλήρωσε.

Ένας άλλος επιβάτης, ο οποίος δεν θέλησε να κατονομαστεί, είπε: «Πολλοί άνθρωποι φρικάραν επειδή ήταν κάτω στη σήραγγα εξυπηρέτησης, είναι λίγο περίεργο... Ήμασταν κολλημένοι εκεί κάτω για τουλάχιστον πέντε ώρες». Η εταιρεία Eurotunnel Le Shuttle, ανακοίνωσε αρχικά στο Twitter ότι ένα τρένο είχε χαλάσει, αλλά αργότερα διευκρίνισε ότι επρόκειτογια βλάβη σε σύστημα προειδοποίησης.

Ανάλογο επεισόδιο είχε συμβεί το 2016 σε δρομολόγιο από το Καλαί προς το Κεντ. Η σήραγγα της Μάγχης έχει το μεγαλύτερο παγκοσμίως υποθαλάσσιο τμήμα, μήκους 37.9 χιλιομέτρων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ