Surprise ! Άφωνοι έμειναν οι υπάλληλοι καταστήματος όταν οι νιόπαντροι Jennifer Lopez & ο Ben Affleck μπήκαν να ψωνίσουν είδη σπιτιού

Το ζευγάρι απολαμβάνει το δέυτερο μήνα του μέλιτος αλά ιταλικά...

Οι Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ βρίσκονται στην Ιταλία για το δεύτερο μήνα του μέλιτος τους, καθώς το ζευγάρι παντρεύτηκε πρόσφατα με ένα γάμο υπερπαραγωγή.

Οι δύο τους απολαμβάνουν τις ομορφιές της γειτονικής χώρας και συγκεκριμένα βρίσκονται στη λίμνη Κόμο. Πέρα από βαρκάδες οι νεόνυμφοι έκαναν και πολλές βόλτες και σε μία από αυτές επισκέφτηκαν ένα κατάστημα οικιακών ειδών που ονομάζεται Decio ImmagineCasa στην πόλη Menaggio, το απόγευμα της Τετάρτης, χαρίζοντας στους υπαλλήλους του καταστήματος την πιο συναρπαστική έκπληξη.

decio_immaginecasa/Instagram

«Απρόσμενοι πελάτες», έγραφε η ανάρτηση (στα ιταλικά) στη σελίδα του καταστήματος στο Instagram, με τους Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ να φωτογραφίζονται με τους υπαλλήλους του καταστήματος.

Φορώντας ένα κίτρινο casual φόρεμα στιλ και καφέ γυαλιά ηλίου , η Λόπεζ πόζαρε, ενώ κρατούσε σφιχτά το παγωτό της.

decio_immaginecasa/Instagram

Ο 50χρονος Άφλεκ φορώντας ένα ανοιχτό, καφέ πουκάμισο έδειχνε λιγότερο ενθουσιασμένος στη φωτογράφιση. Οι δυο τους όμως φαίνεται σίγουρα να απολαμβάνουν τον δεύτερο μήνα του μέλιτος, όπως αναφέρει το Page Six.

decio_immaginecasa/Instagram

Την Τρίτη, οι νεόνυμφοι γευμάτισαν στο Grand Hotel Tremezzo, ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο στη λίμνη Κόμο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ