Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Πέμπτη έρχεται με μια ιδιαίτερα τυχερή και ευνοϊκή όψη

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Η Πέμπτη έρχεται με μια ιδιαίτερα τυχερή και ευνοϊκή όψη ανάμεσα στη Σελήνη στον Λέοντα και τον Δία στον Κριό. Αυτή είναι κυρίαρχη όψη της ημέρας, μολονότι αργά το βράδυ μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο και με την Αφροδίτη στον Λέοντα.

Και οι δυο αυτές όψεις επιτρέπουν να πάρουμε κάποιο μικρό ρίσκο, να είμαστε πιο κοινωνικοί, ενώ μπορεί να προκύψουν και κάποιες οικονομικές ευκαιρίες για κάποιους. Θα είμαστε πιο θετικοί και αισιόδοξοι και πιο πρόθυμοι να κάνουμε νέες γνωριμίες και σχέσεις. Βέβαια, ακόμη και μια τέτοια όψη χρειάζεται προσοχή, διότι μπορεί να έχουμε υπερβολικές προσδοκίες, υπεραισιόδοξη στάση, τάση για ρίσκο ή να μας λείπει η επαφή με την πραγματικότητα και να βλέπουμε τα πράγματα όπως θέλουμε κι όχι όπως είναι.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι από τις πιο θετικές του Αυγούστου καθώς η Σελήνη από τον φιλικό σας Λέοντα, σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε την εύνοια σε θέματα που αφορούν στα παιδιά, τους νέους, τη δημιουργία, τις επιχειρήσεις, τις σπουδές, τα επαγγελματικά σας αλλά και σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και τον έρωτα. Μπορεί να προκύψει μια νέα ερωτική ιστορία, ένα φλερτ που να οδηγήσει σε μια ωραία σχέση. Μπορεί να έχετε κάποιο νέο για μια εγκυμοσύνη ή αν έχετε μεγαλύτερα παιδιά πιθανώς να έχουν κάποια επιτυχία που θα σας κάνει να χαρείτε και να νιώσετε υπερήφανοι γι’ αυτά. Ακόμη είναι μια καλή μέρα να προβάλλετε τη δουλειά και τα ταλέντα σας, ειδικά αν είστε καλλιτέχνες. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 6 έως τις 8 μοίρες του Κριού θα νιώσετε πιο άμεσα την επιρροή. Αν δεν ξέρετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα συναντά σε τρίγωνο τον Δία στον Κριό τις πρωινές ώρες και κάποιοι από σας μπορεί να επωφεληθείτε τόσο σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, τους ανθρώπους με τους οποίους συγκατοικείτε, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και τα θέματα της υγείας. Πάντα αυτή η συνάντηση Σελήνης – Δία προσφέρει  αισιοδοξία και παρά τα δύσκολα που βιώνουμε όλοι αυτή την εποχή δεν αφήνει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο να σβήσει. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 6 έως τις 8 μοίρες του Ταύρου, επηρεάζεστε πιο άμεσα. Και το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι οι υπερβολές και η υπεραισιοδοξία. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα κυριαρχείται από την ευοίωνη και τυχερή όψη τριγώνου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία και καλό είναι να την εκμεταλλευτείτε τόσο σε θέματα στόχων, συλλογικής δουλειάς, επαφών με συνεργάτες και φίλους όσο και σε ζητήματα που αφορούν στις σπουδές, την επιμόρφωση, την προώθηση και διαφήμιση της δουλειάς και των ταλέντων σας, τη βελτίωση σχέσεων με συγγενείς και φίλους αλλά ακόμη και για να οργανώσετε το πρόγραμμα σας για τις επόμενες ημέρες και να κερδίσετε χρόνο. Αν δραστηριοποιείστε επαγγελματικά στην εκπαίδευση, στη διαφήμιση, στο μάρκετινγκ, σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και στο ίντερνετ μπορεί να έχετε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση και με οικονομικό όφελος. Επηρεάζεστε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 6 έως τις 8 μοίρες των Διδύμων.

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ