Μυστήριο και θρήνος στη Λάρισα με τον ξαφνικό θάνατο της 19χρονης Ναυτικής δοκίμου- Το σενάριο της δηλητηρίασης στην Τυνησία

Αρκετά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με τον θάνατο της 19χρονης δοκίμου του Πολεμικού Ναυτικού.

Η 19χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες από άτομα του στενού της περιβάλλοντος που επικαλείται το Open, η δόκιμος του Πολεμικού Ναυτικού φέρεται την προηγούμενη Παρασκευή να γευμάτισε στην Τυνησία, όπου βρισκόταν σε εκπαιδευτικό. Την Τρίτη εμφάνισε πυρετό και εξάνθημα στο πόδι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Νάπολη, ενώ την Τετάρτη η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Οι γονείς ενημερώθηκαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης και μετέβησαν εσπευσμένα στην Ιταλία, όπου την είδαν λίγο προτού ξεψυχήσει. Οι γιατροί ανέφεραν στους γονείς ότι υπέστη οργανική ανεπάρκεια και την Πέμπτη το πρωί έγινε γνωστή η τραγική είδηση.

Ερευνάται αν στη διάρκεια κάποιας εξόδου από τα πλοία, όταν έδεσαν στην Τυνησία, εκείνες τις ημέρες, μήπως η άτυχη Θάλεια έφαγε ή ήπιε κάτι που να της προκάλεσε δηλητηρίαση, καθώς και αν νοσούσε με κορωνοϊό, αφού σε μία τέτοια περίπτωση ή όποια λοίμωξη θα ήταν καθοριστική. Σήμερα αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή.

Χθες ο αδελφός της άτυχης δόκιμης μίλησε στην εκπομπή Live News για τα όσα γνώριζε η οικογένειά της:.

«Το πρώτο τηλεφώνημα που είχαμε ήταν από το γιατρό. Ότι δεν είναι καλά, από την ίδια δεν είχαμε κάτι» ανέφερε αρχικά ο αδελφός της άτυχης κοπέλας, σημειώνοντας ότι «ο γιατρός μας είχε πει ότι έχει βγάλει ένα εξάνθημα στο πόδι, έχει λίγο πυρετό αλλά ελεγχόμενο και νιώθει κόπωση στα γόνατα.

Μας πήραν εχθές να μας πουν ότι διασωληνώθηκε και πήγανε εκεί οι γονείς μας για να πάνε να την στηρίξουν. Κάθε φορά που κάνανε στάση μιλούσαμε, για 40 μέρες είχε πάει. Τελευταία εβδομάδα ήταν. Την περιμέναμε πως και πως.

Ήταν χαμογελαστή πάντα, αισιόδοξη, με θάρρος, δεν παραπονιόταν ποτέ. Έδωσε και δεύτερη φορά πανελλήνιες για να περάσει στο ναυτικό. Ήταν το όνειρό της από μικρή», ανέφερε ο αδερφός της άτυχης δοκίμου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ