Η καλλονή Isabel Preysler - ζωή σαν παραμύθι: η πρώτη γυναίκα του Χούλιο Ιγκλέσιας έχει 5 παιδιά 3 γάμους - στα 71 της έτοιμη για 4o σύζυγο

Έχει μια σχεδόν «φονική» ομορφιά, λέει στενός της φίλος, γιατί εκτός από την ξεχωριστή εμφάνιση της, διαθέτει χάρη, κομψότητα και εξυπνάδα

Μιλώντας για την ομορφιά ο Όσκαρ Ουάιλντ είχε γράψει ότι «είναι ανώτερη από την ευφυΐα, γιατί δεν χρειάζεται εξηγήσεις. Είναι αυταπόδεικτη». Η Isabel Preysler έχει ακριβώς αυτή την ομορφιά που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς.

Μια αβίαστη ομορφιά που γίνεται σχεδόν «φονική», όπως έχει σχολιάσει ο στενός της φίλος και αρθρογράφος lifestyle περιοδικών, Maurice Arcaine, στην ιστοσελίδα lifestyle.inquirer.net, γιατί συνδυάζεται με χάρη, κομψότητα και εξυπνάδα.

 

 

 

Εισιτήριο για μια ζωή σαν παραμύθι ή ενίοτε βαρίδι σε κομβικές στιγμές της ζωής της, αυτή ακριβώς η ομορφιά ήταν που της χάρισε στον ισπανικό Τύπο το προσωνύμιο «la Reina de corazones», δηλαδή η βασίλισσα της καρδιάς και που οδήγησε τη δεκαετία του 1960 τους γονείς της να την στείλουν, έφηβη ακόμη, στην Ισπανία, από τη Μανίλα όπου γεννήθηκε, για να σπουδάσει χωρίς ερωτικούς περισπασμούς.

 

 

 

 

Εκεί κέρδισε αρκετούς διαγωνισμούς ομορφιάς παρά το σχετικό χαμηλό της ύψος, μόλις 1.70, που προσπερνούσε ο οποιοσδήποτε τύχαινε το βλέμμα του να συναντήσει το υπνωτικό δικό της. Κάπως έτσι ο άσημος τότε Julio Inglesias την ερωτεύτηκε βαθιά, την παντρεύτηκε άμεσα και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά, την Chabeli, που πήρε το όνομα που την φώναζαν μικρή, τον Julio τον νεώτερο και τον διάσημο σήμερα Enrique.

 

 

 

 

Όσο εκείνος όμως γινόταν γνωστότερος και η φήμη του ως τραγουδιστή ξεπερνούσε τα όρια της Ισπανίας και της Λατινικής Αμερικής, ο γάμος τους έφθινε και το διαζύγιο τους το 1978 βρήκε εκείνη να πειραματίζεται εντονότερα με το γράψιμο που την οδήγησε σε μια σημαντική καριέρα στη δημοσιογραφία και τη συγγραφή. Το 1980 τη βρίσκει παντρεμένη με τον Μαρκήσιο Carlos Falco, γνωστού και ως «βασιλιά του κρασιού» στην Ισπανία, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη σχεδόν τόσο όμορφη όσο η ίδια την Tamara.

 

Σήμερα στο Netflix προβάλλεται ένα ντοκιμαντέρ με τη ζωή της νεαρής κοσμικής, 6ης Μαρκησίας του Grinon, που έχει πάθος με τη μαγειρική και με τη μητέρα της, την οποία χαρακτηρίζει «την πιο κομψή γυναίκα σε ολόκληρη την Ισπανία». Οι θεατές που θα δουν τις μικρές εμφανίσεις της στη σειρά για τη ζωή της κόρης της θα πειστούν, αφενός ότι η ηλικία είναι ένας πραγματικά ένας αριθμός και αφετέρου ότι η αυθεντική ομορφιά είναι δώρο Θεού.

 

 

 

 

Και αυτός ο γάμος όμως είχε μικρή διάρκεια, μόλις 5 χρόνια, σε αντίθεση με τον τρίτο που έκανε με τον πρώην υπουργό της Ισπανίας, όταν πρωθυπουργός της χώρας ήταν ο Φελίπε Γκονζάλες, τον γοητευτικό Μιγκέλ Μπογιέρ, που κράτησε 26 ολόκληρα χρόνια. Μαζί απέκτησαν μια κόρη την Άννα και χώρισαν όταν εκείνος πέθανε μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο το 2014.

 

 

 

Σήμερα η ακαταπόνητη Isabel, που στο μεταξύ έχει διαγράψει μια μεγάλη καριέρα στον έντυπο Τύπο και την τηλεόραση, αλλά και ως το πρόσωπο διάσημων εταιρειών, όπως είναι τα κοσμήματα Suarez, τα παπούτσια Manolo Blahnik και τα αυτοκίνητα Chrysler είναι σε σχέση με τον Περουβιανό συγγραφέα και βραβευμένο με Νόμπελ Λογοτεχνίας, Mario Vargas Liosa. Ο τελευταίος εγκατέλειψε τη σύζυγο του λίγες ήμερες μετά την επέτειο των 50 χρόνων του γάμου τους για ζήσει τον έρωτα του με την Isabel με την οποία μοιράζεται το ίδιο πάθος για την ανάγνωση και τη γραφή, αλλά και για τον χορό του έρωτα, το τάνγκο.

 

 

 

 

Αν στα χαρτιά περιμένει την ωραία Isabel ένας ακόμα γάμος, μόνο ο χρόνος θα το δείξει. Το σίγουρο πάντως είναι ότι έπαιξε όλα της… τα φύλλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ