Σάια ΛαΜπεφ: Το μετάνιωσε και τώρα υπερβάλει - «Πλήγωσα πολλές γυναίκες, όταν το κατάλαβα ήθελα να αυτοκτονήσω»

Άλλαξε πορεία λόγω της στροφής του προς τον Ρωμαιοκαθολικισμό 

Ο Σάια ΛαΜπεφ είναι από τις περιπτώσεις των ηθοποιών που έκαναν δυναμική εκκίνηση αλλά «αποβλήθηκαν» από τον αγώνα αμέσως μετά. Ο 36χρονος Αμερικανός ηθοποιός, που κάποτε χαρακτηρίστηκε ο επόμενος Χάρισον Φορντ, όταν έπαιξε τον γιο του στην ταινία «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου», μίλησε πρόσφατα ανοιχτά για τα προβλήματα του με το νόμο, τις κινηματογραφικές του αποτυχίες και τις αυτοκτονικές του τάσεις. 

Αναφερόμενος συγκεκριμένα στην καταγγελία για κακοποιητική συμπεριφορά και σεξουαλική επίθεση που κατατέθηκε από την πρώην σύντροφό του, FKA twigs ο Σάια ΛαΜπεφ παραδέχτηκε: «Την πλήγωσα αυτή τη γυναίκα. Και πριν από εκείνη, πλήγωσα και πολλούς άλλους ανθρώπους. Ήμουν ένας άνθρωπος που κυνηγούσα την ευχαρίστηση. Ήμουν εγωιστής, εγωκεντρικός, ανέντιμος, αδιάφορος για ό,τι συμβαίνει γύρω μου και κυρίως, φοβισμένος», παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FKA twigs (@fkatwigs)

Κάνοντας μια αναδρομή σε όσα συνέβησαν, κατάλαβε όπως ισχυρίζεται, τα λάθη του και θέλει να αλλάξει τη ζωή του. «Όταν σκέφτομαι πώς ήταν η ζωή μου πριν και πώς είναι τώρα, νιώθω ότι θέλω να γίνω επιτέλους χρήσιμος. Σκέφτομαι όσα έχουν γίνει στο πλαίσιο του #MeToo και βλέπω ότι δεν υπάρχουν πολλοί άνδρες, έτοιμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δεν θέλω να είμαι ένας από αυτούς», τόνισε.
Υπενθυμίζεται ότι εκείνη είχε αποκαλύψει, ότι ένα βράδυ μετά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019, ο ηθοποιός οδηγούσε απερίσκεπτα, αφαιρώντας τη ζώνη ασφαλείας του και απειλώντας να τρακάρει αν εκείνη δεν παραδεχόταν την αγάπη του για εκείνον. Το ίδιο βράδυ είχε προσπαθήσει να την πνίξει και την προσέβαλε με φωνές και βρισιές. 

Μιλώντας επιπλέον για την απόλυση του από την ταινία «Don’t Worry Darling» της σκηνοθέτιδας Olivia Wilde, είπε ότι «κανείς δεν ήθελε να μου μιλήσει, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας μου. Ο διευθυντής δεν μου τηλεφωνούσε. Ο μάνατζερ δε με καλούσε», Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, εκείνη την περίοδο της ζωής του σκέφτηκε να αυτοκτονήσει.

«Είχα ένα όπλο στο τραπέζι […] Δεν ήθελα να είμαι πια ζωντανός αφού συνέβησαν όλα αυτά. Ήταν ντροπή όπως δεν είχα ξαναζήσει, το είδος της ντροπής που ξεχνάς πώς να αναπνέεις. Δεν ξέρεις πού να πας. Δεν μπορείς να βγεις έξω», είπε και κατέληξε ότι όλα άλλαξαν από την βαθιά επιθυμία του να κρατηθεί στη ζωή και από τη στροφή του στον Ρωμαιοκαθολικισμό, που έγινε λόγω της επερχόμενης ταινίας του «Padre Pio» για τον αμφιλεγόμενο μοναχό του 20ού αιώνα. 

 «Ξέρω τώρα ότι ο Θεός χρησιμοποιούσε το εγώ μου για να με τραβήξει κοντά Του. Να με απομακρύνει από τις εγκόσμιες επιθυμίες. Όλα συνέβαιναν ταυτόχρονα», δήλωσε σχετικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ