Η Μαρία Σάκκαρη & η ''κρυστάλλινη γοητεία'' της - έτοιμη για τη μάχη, ξεκουράζεται στο διάσημο Baccarat Hotel της Νέας Υόρκης

Ποζάρει στο υπέρπολυτελές ξενοδοχείο Baccarat στη Nέα Υόρκη.

Η Μαρία Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και μένει στο πασίγνωστο Baccarat Hotel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAKKATTACK (@mariasakkari)

Η Ελληνίδα τενίστρια που  έχει 4.190 βαθμούς και βρίσκεται πίσω από την Πολωνή, Ιγκα Σβιάτεκ και την Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ, φωτογραφήθηκε στο ξενοδοχείο με τον τενίστα Jannik Sinner. 

Σε ένα εκπληκτικό πορτρέτο στο οποίο μας δείχνει το όμορφο χαμόγελό της, ποζάρει δίπλα από ένα κρυστάλλινο βάζο, ενώ σε μια άλλη κάθεται αγκαλιά με τον καλλονό αθλητή. 

Το ξενοδοχείο «Baccarat»

Το ξενοδοχείο των 114 δωματίων επαναπροσδιορίζει την έννοια της χλιδής, με πολυθρόνες από δέρμα κογιότ και επενδυμένους με μετάξι τοίχους, 17 πολυελαίους και 15.000 διάσπαρτα κομμάτια κρυστάλλου Baccarat.

Τα δωμάτια ξεκινούν από 899 δολάρια ανά διανυκτέρευση.

Για 250 χρόνια, η γαλλική κατασκευάστρια εταιρεία λεπτών κρυστάλλων, Baccarat, είναι γνωστή ως η επιτομή της κομψότητας και της πολυτέλειας. 

Ο πύργος των 114 δωματίων διαθέτει στοιχεία, που συνδυάζουν τη κλασική παριζιάνικη κληρονομιά του με την κομψή, μοντέρνα αισθητική της Νέας Υόρκης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ