Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το εξάγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στον Κριό μας κάνει αποφασιστικούς και οργανωτικούς

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Καλό μας μήνα! Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό, σε ένα ζώδιο του νερού, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και μολονότι δεν είναι η αγαπημένη θέση της στον ζωδιακό, ακριβώς επειδή δεν δέχεται δύσκολες όψεις, μας επιτρέπει να κινηθούμε κάπως καλύτερα σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας.

Μάλιστα θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο, μια όψη που ευνοεί τη λογική σκέψη, την οργάνωση, αλλά και τις επαφές μας με τους άλλους. Η κυρίαρχη όψη της πρώτης μέρας του Σεπτεμβρίου παρόλα αυτά είναι το εξάγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στον Κριό. Το να επιτύχουμε τους στόχους μας θα είναι πολύ πιο εύκολο με αυτή την όψη, που σημειωτέο η επιρροή της εκτείνεται μέχρι τη Δευτέρα 5/9. Θα νιώθουμε πιο ζωηροί, θα δείχνουμε πιο εύκολα τον ενθουσιασμό μας, θα είμαστε πιο αποφασιστικοί και οργανωτικοί στην καθημερινότητα μας, ενώ μπορεί να μας ανοίξει και την όρεξη για ταξίδια. Ευτυχώς έρχεται το γουηκέντ κι όσο ο καιρός είναι με το μέρος μας μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε για να δώσουμε παράταση στο καλοκαίρι μας.

Πώς θα είναι ο Σεπτέμβριος για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας; Ανακαλύψτε το πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Και ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης συναντά σε όψη εξαγώνου τον Δία και οι επαφές σας με τους άλλους, οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις μπορεί να αποβούν ιδιαίτερα θετικές, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Μάρτιο. Μολονότι η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα είναι μάλλον ουδέτερη προς το ζώδιο σας, κάποια θέματα που άπτονται των επαγγελματικών αλλά και τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν και είναι η ευκαιρία σας να βρείτε τρόπους σήμερα που είναι σχετικά πιο ήπια μέρα να τα προσέξετε, αλλά να έχετε και κέρδος από αυτά. Απλά προσπαθήστε να κρατήσετε τον ενθουσιασμό σας για ό,τι προκύπτει σήμερα και στη συνέχεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στον Κριό είναι η κυρίαρχη όψη σήμερα και μπορεί να έχετε πραγματικά εξαιρετικές εμπνεύσεις, και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένατε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας είχαν απογοητεύσει, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Απρίλιο. Η πορεία της Σελήνης στον Σκορπιό απέναντι σας στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας -προσωπικές και επαγγελματικές. Οι σχέσεις άλλωστε είναι ο καθρέπτης μας. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά εκεί, ίσως πρέπει να το αλλάξετε ή να πάρετε τα μέτρα σας ώστε να μην σας ενοχλεί πια. Το να θέσετε τα όρια σας ξεκάθαρα είναι η καλύτερη τακτική σήμερα. Σήμερα μπορεί να συζητήσετε και μια επαγγελματική πρόταση. Ακόμη είναι μια πιο κοινωνική μέρα για σας, με ευκαιρίες να δείτε αγαπημένα πρόσωπα και να περάσετε μαζί τους κάποιες πιο χαλαρές ώρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα μπορεί να νιώθετε ακαταμάχητοι και δημοφιλείς καθώς ο Άρης από το ζώδιο σας συναντά σε όψη εξαγώνου τον Δία στον Κριό, δίνοντας σας το θάρρος και την αποφασιστικότητα να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες, τα όνειρα και τους στόχους σας, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι Μάιο. Η Πέμπτη είναι μια θετική μέρα για να κυκλοφορήσετε περισσότερο, να δείτε φίλους, συνεργάτες και γενικώς να έχετε πολλές επαφές. Αδιαμφισβήτητα, η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα σας σπρώχνει να αναδιαμορφώσετε τις προτεραιότητες στην καθημερινότητα σας. Αυτή τη φορά προτεραιότητα δεν μπορεί να είναι οι άλλοι αλλά ο εαυτός σας. Θέματα της υγείας, της διατροφής, των καθημερινών ρουτινών χρειάζονται επιμέλεια από σας. Το ίδιο και η δουλειά και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, τους υφιστάμενους ή προϊστάμενους.

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ