Σύζυγος του Μπρούς Γουίλις - «Μαθαίνω να ζω με τη θλίψη»-η διάγνωση του ηθοποιού με αφασία & ο... συμβιβασμός με την βαριά ασθένεια

H Έμα Χέμινγκ Γουίλις έκανε μία τρυφερή ανάρτηση...

Με αφορμή την Εθνική Ημέρα Ευαιθητοποίησης σχετικά με τη θλίψη, η σύζυγος του Μπρους Γουίλις έκανε μία ανάρτηση με την οποία μοιράστηκε στιγμές της καθημερινότητάς της, όπου γυμνάζεται, ή ασχολείται με την κηπουρική.

Η Έμα Χέμινγκ Γουίλις έχει σταθεί βράχος δίπλα στον σύζυγό της, από τότε που διαγνώστηκε με αφασία.

«Αυτό ήταν ένα καλοκαίρι που με βοήθησε να ανακαλύψω τον εαυτό μου. Προσπαθώ να βρω νέα χόμπι, να βγω από τη ζώνη της άνεσής μου και να παραμείνω δραστήρια.

Μπορεί η θλίψη να με κάνει να παραλύω, αλλά μαθαίνω να ζω μαζί της. Η θλίψη είναι η πιο βαθιά και αγνή μορφή αγάπης. Ελπίζω να βρείτε λίγη παρηγοριά σε αυτό», αναφέρει το 44χρονο μοντέλο, κάνοντας τον απολογισμό του καλοκαιριού της.

 

 

Λίγο καιρό πριν, η Έμα Χέμινγκ Γουίλις είχε γράψει σε ανάρτησή της για τον ηθοποιό: «Το μότο μου είναι πάντα να μην αφήνεις τον φόβο να σε σταματήσει. Γιατί; Γιατί ο φόβος με σταματά συνεχώς, δυστυχώς. Αυτός είναι ένας λόγος ακόμα που ερωτεύτηκα τον άντρα μου.

 

 

Ο φόβος δεν τον εμπόδισε ποτέ. Εννοώ τι αυτοπεποίθηση χρειάζεται κανείς για να τραγουδήσει με τους Temptations; Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε, αλλά αυτός ο τύπος οδηγούταν πάντα από το πάθος του και δεν άφηνε ποτέ κανέναν να τον σταματήσει. Για αυτούς τους λόγους τρέφω για εκείνον τόσο σεβασμό, αγάπη και θαυμασμό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ