Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Έντονα συναισθηματική η Παρασκευή, πολλαπλασιάζονται οι τάσεις φυγής μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Η Παρασκευή είναι πιο έντονα συναισθηματική, υπάρχει πιο φορτισμένη ατμόσφαιρα και με το τρίγωνο της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς πολλαπλασιάζονται και οι τάσεις φυγής μας. Έρχεται ένα ταξιδιάρικο γουηκέντ με τη Σελήνη στον Τοξότη που δίνει παράταση στο καλοκαίρι. Ακόμη κι αν έχουμε υποχρεώσεις μπορούμε να ξεφύγουμε λίγο είτε με κάποιες εξόδους είτε με κάποια εκδρομή. Παρόλα αυτά, η Παρασκευή έχει κι ένα διασκεδαστικό χαρακτήρα ειδικά το βράδυ, καθώς αρχίζει να επηρεάζει η αντίθεση του Ερμή με τον Δία που χαρίζει μεγαλύτερη εξωστρέφεια. Βέβαια αυτή η όψη είναι και όψη υπερβολής, μεγάλων υποσχέσεων και προσδοκιών και θα πρέπει να είμαστε κάπως μετριοπαθείς σε αυτά που ακούμε ή λέμε οι ίδιοι στους άλλους βασισμένοι στον ενθουσιασμό της στιγμής.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στον Σκορπιό και μέσα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο απαιτώντας ησυχία, ιδιωτικότητα και αφοσίωση στους στόχους που έχετε. Μάλιστα θα είστε και ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και η προσοχή σας θα είναι απερίσπαστη. Κάποια θέματα που αφορούν στα οικονομικά ή τις επενδύσεις σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να συζητήσετε γι’ αυτά, ενώ δεν είναι απίθανο να υπάρχει και μια συναισθηματική ατμόσφαιρα κάπως φορτισμένη. Το βράδυ που αρχίζει να επηρεάζει η αντίθεση του Ερμή με τον Δία, η οποία ολοκληρώνεται τα ξημερώματα του Σαββάτου, είστε πανέτοιμοι να βγείτε από τη «σπηλιά» στον έξω κόσμο, να επικοινωνήσετε με αυτούς που θέλετε, να εξερευνήσετε τις προοπτικές των σχεδίων σας, αλλά και να είστε πιο κοινωνικοί απαντώντας θετικά σε προσκλήσεις από φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρασκευή αποτελεί προέκταση της Πέμπτης, με τη Σελήνη να εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό στον τομέα των σημαντικών σας σχέσεων. Είναι η μέρα που θα την αφιερώσετε στους άλλους, είτε είναι οι συνεργάτες σας είτε το ταίρι σας, και μαζί τους θα περάσετε τη μέρα με κοινές δραστηριότητες και σχέδια, αλλά και λίγο μεγαλύτερη πίεση, πιθανώς γιατί μπορεί να ζητούν τη συμβολή σας σε κάποιο δικό τους θέμα ή να υπάρχουν πιεστικές υποχρεώσεις απέναντι στη δουλειά. Το βράδυ της Παρασκευής αρχίζει να επηρεάζει η αντίθεση του Ερμή με τον Δία που κυριαρχεί μέσα στο Σαββατοκύριακο και σας προτρέπει να οργανωθείτε καλύτερα και να βάλετε σε μια τάξη την καθημερινότητα σας. Ενδεχομένως όμως να έχετε και κάποιο πιεστικό θέμα είτε με κάτι οικονομικό είτε με μια σχέση που τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη να περιφέρεται ακόμη μέσα στον τομέα εργασίας και υγείας, στον Σκορπιό, φαίνεται ότι σήμερα θα ασχοληθείτε με θέματα της δουλειάς σας, ή μπορεί να ξεσκονίζετε διατροφές και δίαιτες προκειμένου να μπείτε σε ένα πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες αν ξεφύγατε το καλοκαίρι. Από την άλλη φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και οι ετοιμασίες για τη δουλειά ή τις σπουδές που έχετε να κάνετε, ώστε να σας βρει η επόμενη εβδομάδα σε μια κανονική ροή εργασίας ή μελέτης και όχι μέσα στην τρέλα. Το βράδυ της Παρασκευής με την αντίθεση του Ερμή με τον Δία όμως είναι και ιδιαίτερα κοινωνικό, καθώς φίλοι και οι παρέες σας θα σας θυμηθούν ή θα τους θυμηθείτε εσείς και μπορεί να ετοιμάζετε μια έξοδο για να περάσετε όμορφα μαζί τους. Θα χρειαστεί να τιθασεύσετε κάπως τον ενθουσιασμό σας για κάποια γνωριμία, παρόλα αυτά, για να μην απογοητευθείτε στη συνέχεια.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ