Σύννεφα στον γάμο της Gisele - Το μοντέλο εγκατέλειψε το σπίτι γιατί ο Tom Brady εστιάζει στην καριέρα του

Θέλει να γυρίσει στη δουλειά, αλλά η σύζυγος...

Η Gisele μάζεψε τα μπογαλάκια της και έφυγε από το σπίτι!

Ειδικότερα πηγές είπαν αποκλειστικά στο Page Six ότι το ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα στον γάμο του και πως το διάσημο μοντέλο έφυγε από το σπίτι τους στην Τάμπα της Φλόριντα, για την Κόστα Ρίκα μετά από έντονους καβγάδες που είχε με τον σύζυγό της, Tom Brady, αναφορικά με την απόφαση του τελευταίου να επιστρέψει στις προπονήσεις για την 23η του σεζόν στο NFL.

Μια πηγή ανέφερε ότι οι δύο τους «τσακώνονται», προσθέτοντας ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο παρελθόν, ωστόσο πάντα τα ξαναέβρισκαν.

Τα νέα έρχονται αφού ο 45χρονος αθλητής των Buccaneers έχασε 11 ημέρες προπόνησης τον Αύγουστο. Όταν ρωτήθηκε για την εξαφάνισή του, ο ίδιος είπε: «Είναι όλα προσωπικά… ο καθένας έχει διαφορετικές καταστάσεις τις οποίες αντιμετωπίζει. Όλοι έχουμε προκλήσεις στη ζωή μας. Είμαι 45 χρονών φίλε. Συμβαίνουν πολλά σκ@τα».

Οι εκπρόσωποι του Brady, όσο και της 42χρονης Βραζιλιάνας καλλονής αρνήθηκαν να σχολιάσουν. 

Να σημειωθεί ότι το ζεύγος έχει δύο παιδιά, την 9χρονη Vivian και τον 14χρονη Benjamin, ενώ ο Tom έχει ακόμα έναν γιο, τον 15χρονο Jack, με την πρώην του Bridget Moynahan. 

Μια δεύτερη πηγή είπε στο Page Six ότι: «Υπήρξε πρόβλημα στον γάμο σχετικά με την απόφασή του να επιστρέψει. Η Gisele ήταν πάντα αυτή που έμενε με τα παιδιά. Συμφώνησαν ότι θα αποσυρόταν για να επικεντρωθεί στην οικογένεια του και μετά άλλαξε γνώμη».

Ένας μηυμένος πρόσθεσε ότι το ζευγάρι έχει μια «έντονη» και πως η Gisele έχει βραζιλιάνικο ταπεραμέντο». 

Μιλώντας τον περασμένο Μάιο στην βρετανική Vogue το μοντέλο είχε αναφέρει μεταξύ άλλων:  «Δεν πιστεύω ότι οι σχέσεις απλώς συμβαίνουν. Δεν είναι ποτέ το παραμύθι που οι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ότι είναι. Χρειάζεται δουλειά για να είσαι πραγματικά συγχρονισμένος με κάποιον, ειδικά αφού κάνεις παιδιά. Εκείνος εστιάζει κυρίως στην καριέρα του, εγώ κυρίως στα παιδιά».

Βέβαια και ο Brady φροντίζει τα παιδιά όσο η Bündchen λείπει.  «Είναι τόσο καλός μπαμπάς και οικογενειάρχης», είπε η πηγή.

Καθώς ο Tom βάζει στον «πάγο» την συνταξιοδότησή του, η Gisele εργάζεται ξανά  και αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί σε μια νέα καμπάνια της Burberry. «Είναι σχεδόν σαν να του λέει η Gisele "Λοιπόν, αν θα συνεχίσεις να παίζεις, θα το κάνω κι εγώ"», είπε η δεύτερη πηγή και πρόσθεσε: «Είναι αγανακτισμένη που ο Tom είναι ακόμα ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου». 

Φωτογραφίες: Instagram/gisele

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ