Σπάνια εμφάνιση της Άννας Δρούζα: Με υπέρκομψο little black dress - ωραίος κότσος και κόκκινη τσάντα (φωτό)

Σε εγκαίνια έκθεσης

Σπάνια εμφάνιση για την Άννα Δρούζα, η οποία βρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης ENIGMA 2, του διεθνούς εικαστικού Κωστή Γεωργίου, η οποία και έγινε στο Κέντρο Πολιτισμού «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ», του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια επέλεξε για την περίσταση ένα πολύ κομψό μαύρο φόρεμα, το οποίο και συνδύασε με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια του ίδιου χρώματος με το ρούχο της και ένα διακριτικό κολιέ στον λαιμό της.

Photo: Studio Panoulis - ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΛΛΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΡΙΤΣΑΚΟΣ, ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ

Είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα ωραίο, σφιχτό κότσο που τόνιζε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ λεπτομέρεια στο look αποτέλεσε το κατακκόκινο τσαντάκι της.

Photo: Studio Panoulis - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΛΛΗ, ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ, ΕΒΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ

Άλλωστε αυτό είναι ένα από τα χρώματα που χρησιμοποιεί περισσότερο στα έργα του ο Κωστής Γεωργίου. Κόκκινο επέλεξε για τα εγκαίνια και η σύζυγος του τελευταίου Φλώρα Γεωργίου, η οποία και φόρεσε ένα μακρύ φόρεμα με ιδιαίτερο τελείωμα.

Photo: Studio Panoulis - ΚΩΣΤΗΣ & ΦΛΩΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Photo: Studio Panoulis - ΦΛΩΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ

Ανάλογο ντύσιμο και για την Εκτελεστική Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και Επικεφαλή του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Photo: Studio Panoulis - ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ

Η κυρία Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου επέλεξε με την σειρά της μια υπέρκομψη κόκκινη καμπραντίνα που «έσπαγε» το total black outfit της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ