Σοκαριστικές οι φωτογραφίες από το δάγκωμα αράχνης σε Βρετανό – «Με τσίμπησε μέσα στην παμπ που έπινα τη μπύρα μου» 

Τον έσωσε η γυναίκα του, που τον μετέφερε άμεσα στο νοσοκομείο 

Μια μπύρα μια Κυριακή απόγευμα λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή ενός Βρετανού. Ο 50χρονος Nathan Green είχε βγει τον για μια μπύρα, όταν ένιωσε ένα γαργάλημα στο πίσω μέρος του ποδιού.

Στην αρχή δεν έδωσε πολύ σημασία, όταν όμως γύρισε στο σπίτι του άρχισε να μην νιώθει καλά. «Άρχισα να τρέμω και να κρυώνω. Ένιωθα πολύ άσχημα και σκέφτηκα “κάτι τρέχει εδώ”», ανέφερε ο ίδιος, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post.  Αφού πέρασαν αρκετές ώρες και ο άνδρας συνέχισε να μην αισθάνεται καλά, πίστεψε ότι είχε πιει νοθευμένο ποτό. «Ένιωθα πολύ άσχημα, σαν κάτι να είχε περάσει από πάνω μου. Νόμιζα ότι κάποιος μου είχε ρίξει δηλητήριο. Ήμουν πραγματικά άρρωστος», συνέχισε ο ίδιος.

Credits: New York Post - Kennedy News and Media

Είκοσι τέσσερις ώρες μετά το ποτό, το πόδι του, από το γόνατο έως τον αστράγαλο είχε πρηστεί πολύ και είχε γίνει το τριπλάσιο μέγεθος από το φυσιολογικό, κάνοντας τη σύζυγό του να τον μεταφέρει άμεσα στο νοσοκομείο. Εκεί μια νοσηλεύτρια με την πρώτη ματιά διαπίστωσε ότι μια αράχνη, μια μαύρη χήρα είχε τσιμπήσει τον 50χρονο. Οι γιατροί είπαν ότι ο Nathan Green έπαθε αναφυλακτικό σοκ και αμέσως του χορήγησαν αντιβιοτικά με ενδοφλέβιο ορό. Το πόδι του Green στο πίσω μέρος άρχισε να αποκτά περισσότερες κίτρινες φουσκάλες, πριν οι γιατροί αναγκαστούν να τις τρυπήσουν και να βγάλουν το υγρό, αφήνοντας τον με μια μεγάλη πληγή.

Credits: New York Post - Kennedy News and Media

«Δεν μπορείς να φανταστείς ότι μια μικρή αράχνη μπορεί να κάνει τόση ζημιά, είναι απίστευτο», είπε και παραδέχτηκε ότι εφεξής θα είναι πιο υποψιασμένος με τα έντομα, υποσχόμενος από εδώ και πέρα να τα κρατά σε απόσταση… ασφαλείας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ