Ο Τζάστιν Μπίμπερ ακύρωσε την υπόλοιπη παγκόσμια περιοδεία του - H σπάνια ασθένεια & η μερική παράλυση στο πρόσωπο

Πήρε τη δύσκολη απόφαση, εξαιτίας της μεγάλης εξάντλησης που αισθάνεται 
 

 

Δύσκολα τα πράγματα για τον Τζάστιν Μπίμπερ. Ο Καναδός τραγουδιστής επιχείρησε αυτό το καλοκαίρι να επανέλθει στην ενεργό δράση μετά την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί, αλλά δεν τα κατάφερε. 

Ο καλλιτέχνης στις 10 Ιουνίου είχε δημοσιοποιήσει ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt σοκάροντας τους θαυμαστές του. Πρόκειται για μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από παράλυση προσώπου, εμπλοκή του εξωτερικού ακουστικού πόρου και τυμπανικής μεμβράνης. Προκαλείται από την ανεμοβλογιά, τον ίδιο ιό που προκαλεί τόσο την ανεμοβλογιά όσο και τον έρπητα ζωστήρα, σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Ωτορινολαρυγγολογίας.

Όπως είχε πει τότε ο 28χρονος τραγουδιστής, δεν μπορεί να ανοιγοκλείσει το δεξί του μάτι, αλλά ούτε και να κουνήσει τη δεξιά πλευρά του προσώπου του. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που είχε αποφασίσει την αναβολή των επόμενων εμφανίσεων του, προκειμένου να κάνει ένα διάλειμμα και να αναρρώσει.

Παρόλα αυτά έκανε μια προσπάθεια και πραγματοποίησε μια σειρά συναυλιών στην Νέα Υόρκη, την Ουάσινγκτον και το Τορόντο. Τώρα όμως αναγκάστηκε εκ νέου να ανακοινώσει νέα διακοπή λόγω εξάντλησης.

«Συνειδητοποίησα ότι πρέπει να δώσω προτεραιότητα στην υγεία μου αυτή τη στιγμή», έγραψε στην τελευταία ανάρτηση του στο Instagram, που στεναχώρησε τους εκατομμύρια θαυμαστές του. «Έτσι θα κάνω ένα διάλειμμα από τις περιοδείες προς το παρόν», εξήγησε ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ