Κάρα Ντελεβίν: Ξυπόλητη και με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά στο αεροδρόμιο – Της έπεφτε το τηλέφωνο από τα χέρια 

Πάσχει από διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας

 

Ανησυχία για την υγεία της Κάρα Ντελεβίν ύστερα από βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όπου φαίνεται με τα μαλλιά αχτένιστα και ξυπόλυτη να κινείται νευρικά στο αεροδρόμιο Van Nuys του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με πηγές της Daily Mail, το πρώην κορίτσι της Κρίστεν Στιούαρτ έδειχνε να μην μπορεί να ελέγξει τις κινήσεις του σώματός της σε ορισμένα σημεία, καθώς στις φωτογραφίες απεικονίζεται να μιλάει στο τηλέφωνο, να σκύβει, να αφήνει το τηλέφωνό της και να περπατάει δείχνοντας πολύ νευρική και σαν να μην μπορεί να σταματήσει να κινείται.

Τα στιγμιότυπα και τα πλάνα της σταρ άφησαν τους θαυμαστές σε αμηχανία και μεγάλη ανησυχία για την πρωταγωνίστρια του «Only Murders in the Building». «Τι συμβαίνει με την Κάρα Ντελεβίν???? Αισθάνομαι τόσο λυπημένη γι’ αυτήν», έγραψε ένας θαυμαστής, ενώ ένας άλλος παρακαλούσε: «Θα ελέγξει κάποιος την Κάρα Ντελεβίν για όνομα του Θεού». Ένας ανήσυχος παρατηρητής του γεγονότος έγραψε στο Twitter: «Αισθάνομαι και στέλνω αγάπη στην Κάρα Ντελεβίν. Αυτό είναι πραγματικά τρομακτικό και μοναχικό. Το Χόλιγουντ είναι ένα τόσο σκοτεινό μέρος και σαφώς χρειάζεται μια νέα ομάδα και κάποιους ανθρώπους που πραγματικά δίνουν σημασία για εκείνη».

Να σημειωθεί ότι οι νέες αυτές φωτογραφίες της ηθοποιού και μοντέλου έρχονται μια εβδομάδα μετά την απεικόνιση της 30χρονης με βαριά μάτια και σκούρους κύκλους γύρω από αυτά, ενώ κάπνιζε μια πίπα και καθόταν μόνη της σε ένα αυτοκίνητο. Η Ντελεβίν, σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα πάσχει από διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας (ADHD), γεγονός που μπορεί να εξηγεί την προφανώς νευρική συμπεριφορά της, αλλά υπάρχουν φόβοι ότι οδεύει προς πτώση. 

Αρκετοί, μάλιστα, σημειώνουν πως καθοριστικό για την ψυχική της υγεία υπήρξε και το γεγονός πως πριν γεννηθεί η Cara, η μητέρα της, Pandora, ήταν εθισμένη στην ηρωίνη. Το μοντέλο έχει μιλήσει ανοιχτά και για την μάχη της με την κατάθλιψη αλλά και τον αγώνα της μέχρι να ανακαλύψει την σεξουαλικότητά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ