Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου ενισχύει τη διαίσθηση μας - ποιους επηρεάζει;

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, που πραγματοποιείται το Σάββατο στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου, είναι η σημαντικότερη επιρροή στο Σαββατοκύριακο.

Επηρεάζει θέματα που αφορούν στην παιδεία, την υγεία, τον τομέα εργασίας και ενδεχομένως να έχουμε κάποια σχετικά ζητήματα στην επικαιρότητα αυτές τις ημέρες.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο και πλανήτες κοντά στις 17ο μοίρες των παραπάνω ζωδίων είναι οι κύριοι αποδέκτες της επιρροής της που θα υποχρεωθούν να κάνουν κάποια ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες ή να πάρουν αποφάσεις.

Σε κάθε περίπτωση, το φεγγάρι αυτό ενισχύει τη διαίσθηση μας, κάνει τα όνειρα μας πιο έντονα και πολλαπλασιάζει τις τάσεις φυγής από την πεζή πραγματικότητα. Αναλυτικά για την Πανσέληνο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Την Κυριακή η Σελήνη προχωρά στον Κριό, ενώ σχηματίζεται το υπέροχο τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, μια όψη που βοηθά να έχουμε έμπνευση, πιο πρωτότυπες ιδέες, καλύτερη εικόνα των αλλαγών που πρέπει να πραγματοποιήσουμε προκειμένου να έχουμε επιτυχία στους στόχους μας.

Ευνοεί περισσότερο τα ζώδια της γης: Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται το Σάββατο στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου, είναι η ισχυρή επιρροή στο Σαββατοκύριακο. Πρόκειται για ένα φεγγάρι το οποίο μπορεί να φέρει αρκετό παρασκήνιο στην επαγγελματική σας ζωή.

Πιθανώς να δουλεύετε τώρα κάποιο πλάνο μυστικά και να μη θέλετε να αποκαλύψετε σε κανένα τίποτε. Ακόμη, είναι πιθανό να σας απασχολήσει κάποιο μυστικό το οποίο βγαίνει στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες κι αφορά εσάς ή σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας. Πιθανώς να υπάρχει ένα θέμα υγείας ή ένα τραύμα από το παρελθόν σε ψυχολογικό επίπεδο που αναμοχλεύεται αυτές τις μέρες. Από την άλλη, μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής ή να θέλετε να απομονωθείτε λίγο από τον κόσμο. Αναλυτικά για την Πανσέληνο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Η Κυριακή έχει διαφορετική δυναμική με τη Σελήνη στο ζώδιο σας να συναντά τον Δία και σας προσδίδει περισσότερη αισιοδοξία, κέφι και ζωντάνια. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό συνδέει τον τομέα της δουλειάς με τον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας και αποτελεί την κατάλληλη όψη για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Κοιτάξτε να ψάξετε καλύτερα τις προοπτικές στη δουλειά σας ή αν ψάχνετε για δουλειά να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας και να ψαχτείτε περισσότερο. Μιλήστε σε φίλους, σε γνωστούς, σε πρώην συνεργάτες ή εργοδότες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου δεν είναι τόσο ζόρικη για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, σε ό,τι αφορά το ζώδιο που πραγματοποιείται, και μάλιστα μπορεί να σας κάνει και ιδιαίτερα κοινωνικούς αυτές τις ημέρες. Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, μιας κι η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον τομέα της φιλίας.

Κάποιος φίλος-η ίσως φεύγει από τη ζωή σας (γιατί μετακομίζει, ή αλλάζει δουλειά, ξενιτεύεται, κλπ.), κάποιος συνεργάτης μπορεί να εμφανίζει μια πιο περίεργη συμπεριφορά και πιθανώς να έχετε μαζί του μια έντονη συνομιλία, μπορεί όμως στον αντίποδα να υπάρξει και κάποιο άλλο πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον που μπορεί να σας βοηθήσει σε κάτι που θέλετε ή να σας προσφέρει μια ευκαιρία που ίσως σχετίζεται και με τα επαγγελματικά σας. Από την άλλη, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να αφορά την ολοκλήρωση κάποιου στόχου σας με τη βοήθεια ενός φιλικού προσώπου. Αναλυτικά για την Πανσέληνο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού την Κυριακή βοηθά να έχετε καλύτερη ροή μέσα στην ημέρα σας και τονίζει τα θέματα της δημιουργικότητας. Μπορεί να έχετε καλύτερες εμπνεύσεις και ιδέες, τις οποίες αν εφαρμόσετε τα αποτελέσματα να σας εκπλήξουν. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, που πραγματοποιείται το Σάββατο, αφορά αποκλειστικά σχεδόν τα θέματα καριέρας και σπιτιού στο Ηλιακό ωροσκόπιο σας. Είναι πολύ πιθανόν να σας προτείνουν μια προαγωγή, μια καινούρια δουλειά, ή μπορεί να αλλάζουν οι συνθήκες στην ήδη υπάρχουσα κι εσείς καλείστε να προσαρμοστείτε. Ακόμη, μπορεί να υπάρχει μια επείγουσα κατάσταση στον χώρο του σπιτιού ή να πρέπει να μετακομίσετε.

Φυσικά θα πρέπει, αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, να προσέχετε και θέματα υγείας δικά σας ή δικών σας ατόμων. Σε κάθε περίπτωση, για άλλη μια εβδομάδα δεν υπάρχει κάτι άλλο που να απορροφά τόσο πολύ το ενδιαφέρον σας όσο οι υποχρεώσεις σας. Αναλυτικά για την Πανσέληνο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Η Κυριακή είναι σχετικά πιο χαλαρή μέρα με τη Σελήνη στον Κριό και παραπέμπει σε επαφές με φίλους, βόλτες και πιο ευχάριστες δραστηριότητες. Από την άλλη, το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού σας γειώνει σε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις απέναντι σε μεγαλύτερα ίσως άτομα της οικογένειας σας ή σε κάποια οικονομικά θέματα που πρέπει να ρυθμίσετε.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ