Εmmy awards 2022: Οι ωραιότερες εμφανίσεις των stars - Ποιες έκλεψαν την παράσταση; (φωτό - βίντεο)

Οι stars που διακρίθηκαν για το στυλ τους.

Απονεμήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (12/09) τα βραβεία Emmy, τα οποία δίνονται στις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές και στους ηθοποιούς που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στο Microsoft Theater, στο Λος Άντζελες, με τους stars, να παρελαύνουν με τα αντυπωσιακά τους κοστούμια και τις τουαλέτες στο κόκκινο χαλί. 

 

 

 

 

 

Εμμένοντας στην παράδοση, πολλές παρευρισκόμενες σταρ τήρησαν τη χαρακτηριστική λαμπερή αίσθηση της εκδήλωσης με επώνυμες δημιουργίες στολισμένες με πούλιες και παγιέτες .

 

 

 

 

Να σημειώσουμε πως η  αμερικανίδα Ζendaya, η οποία υποδύεται μια έφηβη που είναι εθισμένη στα ναρκωτικά στο «Euphoria» της HBO, κέρδισε το βραβείο Emmy για την καλύτερη ηθοποιό σε δραματική τηλεοπτική σειρά.

 

 

 

 

 

Αυτό είναι το δεύτερο βραβείο Emmy για την ίδια , η οποία επικράτησε των έτερων διεκδικητριών Τζόντι Κόμερ και Σάντρα Ο (Killing Eve), Λόρα Λίνεϊ (Ozark), Μέλανι Λίνσκι (Yellowjackets) και Ρις Γουίδερσπουν (The Morning Show).

Ο Νοτιοκορεάτης Λι Τζονγκ-τζε κέρδισε το βραβείο Emmy για τον καλύτερο ηθοποιό σε δραματική τηλεοπτική σειρά, για την ερμηνεία του στο «Squid Game», την παγκόσμια επιτυχία παραγωγής Netflix. Ο Λι Τζονγκ-τζε έγινε ο πρώτος νικητής αυτού του βραβείου για μη αγγλόφωνη ερμηνεία.

 

 

 

 

 

 

Ο νοτιοκορεάτης ηθοποιός επικράτησε των έτερων διεκδικητών Τζέισον Μπέιτμαν (Ozark), Μπράιαν Κοξ και Τζέρεμι Στρονγκ (Succession), Μπομπ Όντενκερκ (Better Call Saul) και Άνταμ Σκοτ (Severance).

Πάμε όμως να δούμε τις καλύτερες εμφανίσεις των stars

Το κόκκινο χαλί άνοιξε με στυλ η ηθοποιός Zendaya, η οποία έμοιαζε με μια κλασική σταρ του Χόλιγουντ μέσα στο κομψό μαύρο φόρεμα Valentino που επέλεξε. Το συνδύασε με ένα διαμαντένιο κολιέ choker από τον οίκο  Bulgari.

 

Η Elle Fanning, η Amanda Seyfried και η Lily James εντυπωσίασαν επίσης με τις statement εμφανίσεις τους. 

Η ηθοποιός Elle Fanning, επέλεξε επίσης ένα στράπλες φόρεμα σε μαύρο και κόκκινο χρώμα.  Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο κόκκινο χαλί, η Elle αποκάλυψε ότι η σχεδιάστρια ενδυματολόγων Sharon Long, η οποία συνεργάζεται μαζί της στην εκπομπή The Great, σχεδίασε το φόρεμα για εκείνη.

 

 

 

 

"Πάντα εμπνεόμουν από την παλιά αίγλη του Χόλιγουντ της δεκαετίας του '50 και συγκεκριμένα όταν οι ενδυματολόγοι σχεδίαζαν τα φορέματα των ηθοποιών, όπως η Edith Head σχεδίαζε πάντα το φόρεμα για τα Όσκαρ της Grace Kelly. Είναι τόσο ξεχωριστό και μπορείτε να δείτε ότι αυτά τα φορέματα είναι φτιαγμένα με αγάπη. Και η Sharon Long, η οποία κέρδισε Emmy την περασμένη εβδομάδα για την εκπομπή μας The Great. Μόλις έγινα υποψήφια, σκέφτηκα: "Δεν θα ήταν καταπληκτικό αν σχεδίαζε το φόρεμά μου;"", είπε μέσω του People.

Η 24χρονη εντυπωσιακή σταρ έκανε ένα κοντό χτένισμα, που παρέπεμπε σε μια άλλη δεκαετία. 

Η Amanda Seyfried, 36 ετών, επέλεξε ένα ροζ διχτυωτό φόρεμα Armani Prive με διάφανη δαντέλα στο ντεκολτέ- η πρωταγωνίστρια του Mean Girls έπιασε τα μαλλιά της σε έναν κομψό χαμηλό κότσο και έβαλε ροζ κραγιόν. 

 

Έφτασε μαζί με τον σύζυγό της Thomas Sadoski, ο οποίος φορούσε κοστούμι Emporio Armani.

Η Βρετανίδα καλλονή Lily James εντυπωσίασε με ένα στενό χρυσό φόρεμα Versace που αναδείκνυε τη λεπτή της σιλουέτα. Η 33χρονη ηθοποιός είχε χαλαρές μπούκλες και υπέροχο μακιγιάζ. 

 

 

 

 

Η Chrissy Teigen, η οποία περιμένει το τρίτο της παιδάκι, επέλεξε ένα πολύχρωμο διαφανές φόρεμα Naeem Khan σε ροζ, μαύρους και φούξια τόνους. 

 

 

 

Η Chrissy και ο σύζυγός της John Legend, ο οποίος ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στις αρχές Αυγούστου, πόζαραν γλυκά μαζί στο κόκκινο χαλί, καθώς εκείνος κρατούσε τη μέση της. O τραγουδιστής επέλεξε ένα λευκό κοστούμι από τον οίκο Gucci, αναφέρει η Daily Mail

 

Η Κέρι Ουάσινγκτον φορούσε ένα φόρεμα Elie Saab με τον έναν ώμο έξω, ενώ στον γοφό είχε διακοσμητικά λουλούδια. Το φόρεμα είχε μια μακρια ουρά πίσω της.

 

 

 

Η ηθοποιός συνδύασε το κομψό φόρεμα με μαύρο καλσόν και τακούνια, προσθέτοντας ένα λεπτό διαμαντένιο κολιέ και τα αντίστοιχα σκουλαρίκια. Τα κοσμήματα ήταν από την Bulgari.

Η Alexandra Daddario, 36 ετών, πόζαρε με τον σύζυγό της Andrew Form, 53 ετών. 

 

 

 

 

 

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2022, σχεδόν ένα χρόνο μετά τον αρραβώνα τους.  Η ηθοποιός έδειχνε υπέροχη μέσα στο κρεμ φόρεμα της από Dior haute Couture , ενώ το κόκκινο κραγιόν , απογείωσε το σύνολό της... 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ