Έγκλημα στην Καβάλα: Που στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την εν ψυχρώ δολοφονία του 52χρονου πατέρα

Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση είναι σοκαρισμένοι από τη δολοφονία του συναδέλφου τους

Πατέρας δύο παιδιών ήταν ο 52χρονος, ο οποίος, νωρίς το πρωί, βρήκε τραγικό θάνατο  έξω από επιχείρηση επεξεργασίας μαρμάρου, όπου εργαζόταν.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για άτομο στο οποίο άνηκε η επιχείρηση, αλλά έγινε γνωστό πως ο 52χρονος ήταν τελικά υπάλληλος και εργαζόταν ως εργοδηγός στην επιχείρηση που εδρεύσει έξω από τη Χρυσούπολη, στον δρόμο προς Κεραμωτή, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης ή οι δράστες περίμεναν τον 52χρονο να έρθει στη δουλειά του γύρω στις 6 το πρωί και μόλις αυτός βγήκε από το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν θανάσιμα. Η αστυνομία έχει αποκλείσει τον χώρο, ενώ οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την αναζήτηση του δράστη (ή των δραστών) της άγριας δολοφονίας.

Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση είναι σοκαρισμένοι από τη δολοφονία του συναδέλφου τους. Μάλιστα, την ώρα του φονικού, ορισμένοι από αυτούς ήταν ήδη μέσα στον χώρο εργασίας, αλλά δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία στρέφει τις έρευνες στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν ο άνδρας είχε ανοιχτές διαφορές, οι οποίος και μπορεί να οδήγησαν στην εν ψυχρώ δολοφονία.

Σύμφωνα με το kavalapost.gr ο δολοφόνος ήταν ένας και κινήθηκε μεθοδευμένα, όπως αποδεικνύουν οι κινήσεις του. Προσέγγισε τον τόπο του εγκλήματος πεζός, έχοντας αφήσει το αυτοκίνητό του παρκαρισμένο αρκετά μακριά και περπάτησε μέχρι την επιχείρηση μαρμάρου, στήνοντας «καρτέρι» στο θύμα του, κρυμμένος σε παρακείμενο αρδευτικό κανάλι.

Λίγο πριν τις 06:00 τα ξημερώματα, ο 52χρονος προσήλθε κανονικά για την εργασία του και στάθμευσε το αυτοκίνητό του. Ο δράστης τον πλησίασε προφανώς αθόρυβα και τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής στην πλάτη με κυνηγετική καραμπίνα, με τα σκάγια να προκαλούν διαμπερή τραύματα στην περιοχή της καρδιάς. Ο θάνατος του 52χρονου ήταν ακαριαίος.

Στη συνέχεια, ο δράστης φέρεται να περισυνέλεξε τον κάλυκα από το έδαφος, προφανώς θέλοντας να κρύψει τα όποια ίχνη του, και διέφυγε από τον ίδιο δρόμο από όπου είχε έρθει, μέσα από τους αγρούς.

Ο ένας και μοναδικός, μοιραίος όπως αποδείχθηκε, πυροβολισμός δεν έγινε αντιληπτός από τους υπόλοιπους εργαζόμενους στην επιχείρηση μαρμάρου. Η Αστυνομία αναζητά περαιτέρω στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης, αφού κανείς δεν είδε τον δράστη να μπαίνει ή να βγαίνει από τον τόπο του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ