Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ξαφνικά & απρόβλεπτα τα δεδομένα της μέρας - χρειάζεται ψυχραιμία & προσοχή

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Αλλαγή στην κατεύθυνση του ανέμου σήμερα και μολονότι η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα, όπως και χθες, οι όψεις της με τον Κρόνο και τον Ουρανό κάνουν την ατμόσφαιρα κάπως εκρηκτική.

Επηρεάζονται κυρίως οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, που έχουν να αντιμετωπίσουν κάπως ουρανοκατέβατες καταστάσεις ή ξαφνικές και αναπάντεχες πιέσεις στην προσωπική ή επαγγελματική τους ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Μολονότι η Σελήνη βρίσκεται σε ένα ζώδιο ιδιαίτερα φιλικό προς το δικό σας, τον Λέοντα, εξαιτίας των δύσκολων όψεων της με τον Κρόνο (αντίθεση) και τον Ουρανό (τετράγωνο) δημιουργεί μια εξαιρετικά φορτισμένη ατμόσφαιρα γύρω σας και με κάποιο τρόπο πάλι μπλέκει τα κύρια θέματα των τελευταίων ετών που είναι τα οικονομικά και οι σχέσεις (ερωτικές, επαγγελματικές, φιλικές ή σχέσεις με τα παιδιά). 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Σεπτέμβριος ως τώρα μάλλον σας έχει κουράσει με διάφορα ουρανοκατέβατα με τη δουλειά ή το σπίτι και κυρίως με αρκετές έγνοιες σε θέματα που αφορούν τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη επηρεάζει στον τομέα επικοινωνίας και μετακινήσεων τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο κι εσείς πρέπει να είστε κάπως πιο προσεκτικοί τόσο σε σχέση με αυτά που λέτε όσο και με την οδηγητική σας συμπεριφορά. Φαίνεται ότι μπορεί να έχετε ένα πολύ φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα και θα πρέπει να είστε καλά οργανωμένοι τις επόμενες ημέρες για να τα προλαβαίνετε όλα, αλλά και να μην έχετε προβλήματα.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ