Ινδός ''τρελάρας'' κρατάει το χέρι του ψηλά, πάνω από 10 χρόνια: Ο λόγος που δεν το κατέβασε ποτέ - έμεινε πετσί και κόκκαλο

Οι μύες του χεριού του έχουν ατροφήσει... 

Ένας Ινδός μοναχός "sadhu" κρατάει το χέρι του σε ανοδική θέση συνεχώς για περισσότερο από μια δεκαετία προς τιμήν του θεού του.

Ο Mahant Radheypuri Juna Akhara, εμφανίστηκε πρόσφατα σε ένα viral βίντεο στο Twitter, λέγοντας  ότι ήθελε να κάνει κάτι για τον θεό του, ώστε να τον προσέξει.

Έτσι σήκωσε το δεξί του χέρι ψηλά και δεν το άφησε ποτέ ξανά κάτω. Σήμερα, είναι κάπως κολλημένο σε αυτή τη θέση και ισχυρίζεται ότι δεν το αισθάνεται πια.

Αν η θυσία του Μαχάντ σας φαίνεται οικεία, αυτό οφείλεται μάλλον στο γεγονός ότι δεν ήταν ο πρώτος που την έκανε ποτέ.

Πάνω από μια δεκαετία πριν, υπήρχε ένας άλλος sadhu, ο Amar Bharati, ο οποίος τότε κρατούσε το δεξί του χέρι ψηλά για 38 χρόνια, αποτελώντας σύμβολο για τους πιστούς του Shiva σε όλη την Ινδία. Τώρα κρατάει το χέρι του υψωμένο για πάνω από μισό αιώνα, αναφέρει το odditycentral

Το κατόρθωμα του Bharati κάνει αυτό του Mahant Radheypuri Juna Akhara να φαίνεται εύκολο σε σύγκριση, αλλά αποδεικνύεται ότι τα πρώτα δύο χρόνια είναι τα πιο δύσκολα.

Μετά από αυτό, οι μύες του βραχίονα ατροφούν τόσο πολύ που ολόκληρο το χέρι μουδιάζει και κολλάει σε αυτή την θέση. Ο Juna Akhara τσιμπάει ακόμη και τον εαυτό του στο βίντεο για να δείξει ότι δεν αισθάνεται τίποτα πια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ