Cara Delevingne: Στο Παρίσι με τολμηρό σύνολο, μετά τις εικόνες που προκάλεσαν ανησυχία για την υγεία της (φωτό)

Συνεργάζεται με τον οίκο Lagerfeld σε μια συλλογή από βιώσιμα υλικά

Η Cara Delevingne γιόρτασε την συλλογή της «Cara Loves Karl» σε πάρτι που έγινε την Τρίτη, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Παρισιού.

Η ίδια συνεργάζεται με τον οίκο Lagerfeld σε μια συλλογή από βιώσιμα υλικά. Για να σηματοδοτήσει λοιπόν την περίσταση, το 30χρονο μοντέλο φόρεσε ένα φαρδύ μαύρο σακάκι με μια ζώνη - τόσο στον λαιμό, όσο και σην μέση - με το όνομα του αείμνηστου σχεδιαστή μόδας Karl Lagerfeld

Η εμφάνιση της ολοκληρώθηκε με μαύρες μπότες μέχρι τους μηρούς, ενώ μέσα από το σακάκι δεν φορούσε κάτι αποκαλύπτοντας το ντεκολτέ της.

Η 30χρονη Βρετανίδα πριν από λίγες ημέρες δεν είχε δώσει το παρών στην αντίστοιχη εκδήλωση που έγινε στη Νέα Υόρκη και μάλιστα κυκλοφόρησε βίντεο από το αεροδρόμιο προκαλώντας την έντονη ανησυχία για την υγεία της, αφού η ίδια ήταν ξυπόλητη και της έπεφτε το κινητό από τα χέρια. 

Photo: Instagram

Σε άλλες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο Instagram την βλέπουμε με ένα άλλο total black σύνολο της σειράς Cara x Karl.

Ειδικότερα φορά ένα κομψό μαύρρο σακάκι που σχηματίζει ένα «Χ» στο λαιμό, με ασορτί παντελόνι και κλασικές μυτερές γόβες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ