Ένα ηλιοβασίλεμα για τα γενέθλια του πρίγκιπα Νικόλαου - Η Τατιάνα Μπλάτνικ εύχεται στον άντρα της με μια τρυφερή τους φωτό

Η ανάρτηση για τα γενέθλια του συζύγου της

Ο πρίγκιπας Νικόλαος γιόρτασε χθες 1η Οκτωβρίου τα 53ά γενέθλιά του κι η αγαπημένη του σύζυγος Τατιάνα Μπλάτνικ του ευχήθηκε μέσα από το Instagram.

Ειδικότερα η νύφη του τέως βασιλιά της Ελλάδος Κωνσταντίνου δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram μια τρυφερή φωτογτραφία στην οποία την βλέπουμε με τον καλό της και φόντο το ηλιοβασίλεμα. «Για άλλη μια χρονιά γύρω από τον ήλιο. Χρόνια πολλά» έγραψε στην ανάρτησή της. 

Photo: Instagram

Η Τατιάνα γνώρισε τον Νικόλαο το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας και το 2004, τον συνόδευσε στο στάδιο Ντα Λουζ της Λισαβόνας και πανηγύρισε μαζί του την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από την Ελλάδα.

Ο αρραβώνας του ζευγαριού ανακοινώθηκε επίσημα στις 28 Δεκεμβρίου 2009 από το γραφείο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνο, ενώ ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις Σπέτσες, στις 25 Αυγούστου 2010, με την παρουσία πολλών μελών βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

Σημαντικές παρουσίες στο γάμο ήταν η Βασίλισσα Μαργαρίτα Β΄ της Δανίας, η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, ο Πρίγκιπας Μιχαήλ του Κεντ, ο Χάακον, Διάδοχος Πρίγκιπας της Νορβηγίας και ο Γουλιέλμος Αλέξανδρος, Διάδοχος Πρίγκιπας της Ολλανδίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ