Vintage pic: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μπουγελώνει τον Σταμάτη Κόκοτα «στων αγγέλων πάμε, πάμε τα μπουζούκια»

Μια βραδιά στα 60ς!

Με αφορμή τον θάνατο του Σταμάτη Κόκοτα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών, δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Instagram ένα στιγμιότυπο από το παρελθόν με την διάσημη ηθοποιό και τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Στο συγκεκριμένο account ανεβαίνουν vintage φωτογραφίες της αείμνηστης σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, η οποία μια βραδιά στα 60ς είχε βρεθεί «στων Αγγέλων τα μπουζούκια» που λέει και το ομώνυμο τραγούδι σε στίχους Χρήστου Νικολόπουλου, το οποίο και ερμήνευσε υπέροχα η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Στην φωτογραφία την βλέπουμε να έχει μπουγελώσει τον Κόκοτα, ο οποίος - όπως και εκείνη - γελά με το όλο σκηνικό, ενώ σε άλλη εικόνα από την ίδια νύχτα ο τραγουδιστής έχει πλέον βγάλει το πουκάμισο αφού είναι γεμάτος σαμπάνια.

Η Βουγιουκλάκη τον Σεπτέμβριο του 1968 είχε πάει μαζί με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την Δέσποινα Στυλιανοπούλου στο κέντρο «Όνειρο Απατηλό» όπου εμφανιζόταν ο καλλιτέχνης, ο οποίος τότε μεσουρανούσε. Οι τρεις ηθοποιοί ήταν πρώτο τραπέζι πίστα και διασκέδασαν μέχρι το πρωί! 

Κάποια στιγμή το κέφι «άναψε» και η Αλίκη Βουγιουκλάκη μπουγέλωσε με σαμπάνια τον Κόκοτα και όχι μόνο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ