Νέο ξέσπασμα από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Μαμά πάρε τη συγγνώμη σου και άντε γ@@..Προσεύχομαι να καείτε όλοι στην κόλαση»

Η μητέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μπορεί να ζήτησε συγγνώμη από την κόρη της, αλλά η τελευταία δεν αντέδρασε και με τον καλύτερο τρόπο. 

Η μητέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς της ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τον «πόνο» που της προκάλεσε κατά τη διάρκεια της 13χρονης υποχρεωτικής κηδεμονίας του πατέρα της, όμως η διάσημη τραγουδίστρια έδωσε σκληρή απάντηση μέσω του instagram, με ανάρτησή της, την οποία και κατέβασε, βέβαια, λίγη ώρα αργότερα. 

Η σταρ καραφέρθηκε ξανά κατά των γονιών της, γράφοντας σκληρά λόγια...

«Για 13 χρόνια, έπρεπε να συναντώ γιατρούς εβδομαδιαίως για να αναφέρω το παρελθόν μου που το έκανε χειρότερο !!! Όσο για όλη μου την οικογένεια συμπεριλαμβανομένου του αδελφού μου, της αδερφής μου, των ξαδέρφων, των θείων μου, και όλο το κοινό… ήταν είτε μαστουρωμένοι είτε μεθυσμένοι του κω.. τους !!! Ήμουν η γαμ… Αγία που φοβόταν να μετακομίσει ή ήξερα ότι ο μπαμπάς μου θα με έβαζε κάπου αν δεν συνεργαζόμουν… ακόμα και στην Αμερική, τη χώρα των ελεύθερων !!!! Περνάνε τα χρόνια και ακόμα με βάζει σε ψυχιατρείο !!!! Ούτε ένας γαμ… άνθρωπος δεν με υπερασπίστηκε !!! Μαμά πάρε τη συγγνώμη σου και άντε γα.. !!! Και σε όλους τους γιατρούς που γαμ… το μυαλό μου… Προσεύχομαι να καείτε όλοι στην κόλαση !!! Φίλα μου τον γαμ.. κώ…  !!!!», έγραψε η Σπίαρς. 

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι η επίμαχη ανάρτηση της τραγουδίστριας μετά από λίγες ώρες «εξαφανίστηκε»... Χθες η Σπίαρς προχώρησε για ακόμη μία φορά σε προκλητική ανάρτηση στο instagram, όντας γυμνή στην άμμο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η ανάρτηση για τη μητέρα της και τον πατέρα της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ