Η Ευγενία Νιάρχου συνεργάζεται με την Μαρίνα Ραφαήλ - Οι δύο ταλαντούχες Ελληνίδες σχεδιάστριες στο cover του Marie Claire (φωτό)

Τι ετοιμάζουν;

Δύο ταλαντούχες σχεδιάστριεςΕυγενία Νιάρχου και η Μαρίνα Ραφαήλ,ποζάρουν στο εξώφυλλο Νοεμβρίου του ελληνικού Marie Claire.

Στα social media του περιοδικού, αλλά και των δύο γυναικών που χαράζουν τον δικό τους δρόμο στον χώρο των επιχειρήσων και της μόδας, έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες που μας δίνουν μια γεύση από τα όσα ετοιμάζουν.

«Τόσο ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με την @marinaraphaelofficial μέσα από μια μοναδική συλλογή από box bags και την πρώτη μας εισβολή στο Metaverse με δέκα NFT» γράφει σε σχετική ανάρτηση στο Instagram η σχεδιάστρια κοσμημάτων και δημιουργός του brand Venyx.

Σε μία από τις εικόνες η μεγαλύτερη κόρη του Φίλιππου Νιάρχου φορά μια metallic, μίνι φούστα και και ένα μακρυμάνικο, μαύρο, crorped μπλουζάκι ζιβάγκο με ένα μικρό άνοιγμα στην λαιμόκοψη. Δίπλα της η γόνος της οικογένειας Swarovski ποζάρει με μια midi, latex φούστα, μαύρο t-shirt και mules.

Παράλληλα βλέπουμε τις box bags, τα μικρά τσαντάκια σε σχήμα κουτιού που εμπνεύστηκαν.

Η Marina Raphael - γεννημένη από Ελβετο-αυστριακή μητέρα και Έλληνα πατέρα - ίδρυσε το ομώνυμο brand το 2018, σε ηλικία δηλαδή μόλις 20 ετών και πολλές διάσημες κυρίες, όπως η Rita Ora και η Jessica Alba έχουν κρατήσει τις τσάντες της.

Σε άλλη φωτογραφία οι δύο σχεδιάστριες είναι επίσης ντυμένες με total black outfits και αστραφτερά κοσμήματα, ενώ σε μια τρίτη φορούν φορέματα σε παστέλ αποχρώσεις.

Σε σχετική ανάρτηση του περιοδικού διαβάζουμε: «Το νέο Μarie Claire Νοεμβρίου είναι αφιερωμένο στο Metaverse, στο Web3 και στις αλλαγές που φέρνει στη μόδα και στη ζωή μας το νέο μετασύμπαν. Στο εξώφυλλο, δύο ταλαντούχες σχεδιάστριες ελληνικής καταγωγής, η Ευγενία Νιάρχου και η Μαρίνα Ραφαήλ, οδηγούν τις επιχειρήσεις τους στο μέλλον με ένα fashion NFT που παρουσιάζεται για πρώτη φορά αποκλειστικά στο Marie Claire Greece!».

*Τα fashion NFT κυκλοφορούν σε πολλά σχήματα και μορφές – από virtual ρούχα που μπορούν να φορέσουν οι πελάτες σε εικονικά περιβάλλοντα, μέχρι ψηφιακό περιεχόμενο με το οποίο μπορούν να αλληλεπιδράσουν οι ιδιοκτήτες· ή ψηφιακά δίδυμα φυσικών δημιουργιών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ