Με διαμάντι 40 καρατίων στην τιάρα της η βασίλισσα Μάξιμα - Τι φόρεσαν η βασίλισσα Σίλβια και οι πριγκίπισσες Βικτώρια & Σοφία (φωτό)

Όταν οι Ολλανδοί royals συναντούν τους Σουηδούς

Ο βασιλιάς Γουλιέλμος Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στην Σουηδία.

Το βράδυ της Τρίτης, όποτε και έφτασε στη χώρα το βασιλικό ζεύγος, πραγματοποιήθηκε δείπνο στο παλάτι της Στοκχόλμης, που παρέθεσαν προς τιμήν τους οι Σουηδοί royals.

Για την περίσταση η Μάξιμα επέλεξε μια ροζ τουαλέτα με έναν ώμο, ενώ το κεφάλι της στόλιζε η Stuart Tiara, η οποία μεταξύ άλλων είναι διακοσμημένη με ένα διαμάντι 40 καρατίων, σύμφωνα thecourtjeweller.com.

Φωτογραφίες: ANP en RVD/Instagram: @kungahuset

Η βασίλισσα Σίλβια της Σουηδίας φορούσε μια μακρινάνικη, φούξια τουλέτα και την Braganza Tiara, την οποία είχε βάλει για το πρώτο της επίσημο πορτρέτο το 1976, λίγο αφότου παντρεύτηκε τον βασιλιά Καρλ Γκουστάβ.

Η royal κρατά την τιάρα στο βασιλικό θησαυροφυλάκιο και την φορά σε ειδικές περιστάσεις όπως ο γάμος της κόρης της πριγκίπισσας Βικτόριας το 2010 και ένα gala που είχε γίνει για τα 60ά γενέθλια του συζύγου της το 2006.

 

Η διάδοχος πριγκίπισσα Βικτώρια  παρευρέθηκε στο εορταστικό δείπνο μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ντάνιελ. Η royal επέλεξε μια μωβ τουαλέτα, επίσης με έναν ώμο και την τιάρα Napoleonic Amethysts. Όπως αναφέρει το People επικαλούμενο το The Court Jeweller το κομμάτι ήταν αρχικά κολιέ και στην συνέχεια μετατράπηκε στην εντυπωσιακή αυτή τιάρα. 

Τέλος η νύφη της βασίλισσας Σίλβια, πριγκίπισσα Σοφία - η οποία συνόδευε το σύζυγό της πρίγκιπα Καρλ Φιλίπ - ήταν ντυμένη με μια πράσινη τουαλέτα. Η royal φόρεσε την τιάρα που της είχαν κάνει ως γαμήλιο δώρο οι γονείς του σύζύγου της όταν παντρεύτηκαν.

Φωτογραφίες: ANP en RVD/Instagram: @kungahuset

Το κομμάτι ήταν διακοσμημένο με σμαράγδια - όπως και στον γάμο της - ωστόσο οι πολύτιμοι λίθοι αλλάζουν και οι royal, σε άλλες εμφανίσεις της, έχει αντικαταστήσει τα πετράδια με πέρλες.

Ο βασιλιάς Γουλιέμος Αλέξανδρος είχε την ευκαιρία να δεί και την  βαφτιστήρα του, την μεγαλύτερη κόρη της Βικτώρια, την πρικίπισσα Εστέλ. Η 10χρονη φάνηκε πολύ χαρούμενη καθώς χαιρετούσε τον νονό της, ενώ σημειώνεται ότι είναι δεύτερη στη σειρά για τον θρόνο πίσω από τη μητέρα της. 

Σε φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της βασιλικής οικογένειας στο Instagram βλέπουμε την μικρή να φορά ένα καρό ασπρόμαυρο φουστάνι, ενώ η βασίλισσα Μάξιμα είναι ντυμένη με ένα μπεζ φόρεμα και ασορτί καπέλο.

TT NEWS AGENCY/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε άλλες εικόνες η βασίλισσα Σίλβια φαίνεται να φορά ένα πράσινο παλτό και καπέλο του ίδιου χρώματος, ενώ η Βικτώρια ένα midi μπορντό φόρεμα και ασορτί σακάκι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ