Κολωνός - θεία 12χρονης: ''Είμαι σοκαρισμένη, Μοναδικό μου μέλημα είναι να προστατέψω την ανιψιά μου & τα 7 αδέρφια της''

Η θεία του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, η γυναίκα που κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει σ το κορίτσι και ανακάλυψε την φρικιαστική ιστορία με τον 53χρονο, μίλησε αποκλειστικά στο «Πρωϊνό μας», τονίζοντας ότι τώρα κύριο μέλημά της είναι να προστατευτούν και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας.

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, μίλησε η θεία της 12χρονης από τον Κολωνό, για την υπόθεση  βιασμού και μαστροπείας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. 

Η ίδια δήλωσε για την υπόθεση: «Είμαι σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα και την τροπή που έχει πάρει. Μοναδικό μου μέλημα είναι να προστατέψω την 12χρονη ανιψιά μου και τα υπόλοιπα 7 αδέρφια της. Πρέπει να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια» είπε η γυναίκα.

Υπενθυμίζεται πως η θεία της 12χρονης και ο σύζυγός της ήταν εκείνοι που ανακάλυψαν τι συνέβαιναν και πίεσαν για την καταγγελία.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Συνελήφθη για ναρκωτικά και ο πατέρας της 12χρονης

 

«Επειδή τις τελευταίες μέρες δημοσιεύονται ανακρίβειες για την οικογένειά μας και φωτογραφίες των παιδιών με καλυμμένα πρόσωπα… όλα αυτά επιβαρύνουν τον ψυχισμό τους και υπονομεύουν την μετέπειτα ζωή των παιδιών.

Σας διαβεβαιώνω ότι στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν και στηρίζουν τα παιδιά και παλεύουν για την ανατροφή τους ακόμα και από το υστέρημά τους», ανέφερε η 62χρονη.

Η γυναίκα έκανε έκκληση σε όλα τα μέσα και τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να αναπαράγουν φωτογραφίες της οικογένειας και να δημοσιεύουν πληροφορίες για την ζωή της οικογένειας και των παιδιών, κλείνοντας με την φράση «με εκτίμηση και σεβασμό στην δουλειά όλων σας». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ