Αλέξανδρος Νικολαΐδης - Δώρα Τσαμπάζη: Όταν μιλούσαν για τη γνωριμία & την οικογένειά τους - «την κυνήγησα και τα κατάφερα» (βίντεο)

Η συνέντευξη που είχαν δώσει πριν μερικούς μήνες στην ΕΡΤ

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών, μετά από διετή μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου και η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη, τον Μάιο του 2022, είχαν μιλήσει για την γνωριμία τους, το γάμο, τον αθλητισμό, την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη αλλά και το Metoo.

Το αγαπημένο ζεύγος είχε φιλοξενηθεί τότε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά-δες». 

Για την σχέση τους είχαν πει: «Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες, μαθαίνει ο ένας από τον άλλο. Αλληλοσυμπληρωνόμαστε». Όσο για το πώς γνωρίστηκαν: «Την κυνήγησα και τα κατάφερα».

«Την πρώτη φορά που τον συνάντησα με κοιτούσε πολύ έντονα» συμπλήρωσε εκείνη. Στο σπίτι κάνει κουμάντο η Δώρα, παραδεχόταν ο ολυμπιονίκης ενώ εκείνος συνήθιζε να έχει τον ρόλο του κουβαλητή. Όσο για το μεγαλύτερό του ελάττωμα, η σύζυγός του τόνισε ότι  είναι ο ψυχαναγκασμός του σχετικά με την θέση με των αντικειμένων μέσα στο σπίτι

Ο Ολυμπιονίκης είχε μιλήσει επίση για την σχέση του με τον πατέρα του, λέγοντας ότι ο καβγάς της προπόνησης μεταφερόταν στο σπίτι.

«Όταν μαλώναμε με τον πατέρα μου στο γυμναστήριο η ένταση μεταφερόταν στο σπίτι. Οι μόνες διαφωνίες που είχα με τον πατέρα μου αφορούσαν τον αθλητισμό» είπε και συνέχισε:

«Το μεγάλο άλμα που έκανε ο πατέρας μου και του το πιστώνω, ήταν ότι στα 14-15 μου για να μην φρενάρει την εξέλιξή μου ως αθλητή με εμπιστεύτηκε σε κάποιον άλλο προπονητή.

Ακόμα είχε μιλήσει και για την περίοδο που αποσύρθηκε από το άθλημα λέγοντας ότι αρχικά αισθάνθηκε ότι η καθημερινότητά του δεν είχε σκοπό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ