Drew Barrymore: Αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει σεξ από τότε που χώρισε με τον Will Kopelman το 2016: "Δεν το χρειάζομαι''

Τι αποκάλυψε η σταρ; 

Η Drew Barrymore αποκάλυψε ότι δεν έχει κάνει σεξ μετά τον χωρισμό της από τον Will Kopelman το 2016, ενώ αποκάλυψε πώς "η άποψή της για το σεξ έχει πραγματικά αλλάξει". 

Το πρωί της Κυριακής 16/10, η 47χρονη πρωταγωνίστρια του Blended μοιράστηκε μια φωτογραφία της που την έδειχνε να κρατάει το laptop της, με μια λεζάντα που ενθάρρυνε τους θαυμαστές της να διαβάσουν μια "πολύ προσωπική ιστορία" που έγραψε για την εγκράτεια ως ανύπαντρη μητέρα.

"Στα σχεδόν 48 μου έχω πολύ διαφορετικά συναισθήματα για την ερωτική επαφή από ό,τι είχα όταν μεγάλωνα. Δεν είχα γονείς-πρότυπα και ασχολήθηκα με τους ανθρώπους με ενήλικους τρόπους από τρυφερή ηλικία!" έγραψε η νικήτρια της Χρυσής Σφαίρας στο ιστολόγιο του talk show της.

Στο παρελθόν, είπε ότι "αναζητούσε συντροφικότητα, ενθουσιασμό, ευχαρίστηση, ηδονισμό, διασκέδαση και περιπέτεια" μέσω της συνουσίας.

Δεδομένου ότι δεν έχει "μηχανή του χρόνου" ή τρόπο να "αλλάξει" την ιστορία της, η μητέρα δύο παιδιών είπε ότι επιλέγει να την "δει μέσα από μια θετική οπτική γωνία", αναφέρει η Daily Mail.

"Μετά από δύο παιδιά και έναν χωρισμό από τον πατέρα τους που με έκανε προσεκτική, είχα την ευχαρίστηση να αλλάξω το που εστιάζω, όσον αφορά την αγάπη για τον εαυτό μου και τις δύο κόρες μου", συνέχισε η Barrymore.

Στη συνέχεια ανέφερε τι της είπε ο ψυχολόγος της: "Το σεξ δεν είναι αγάπη! Είναι η έκφραση της αγάπης

"Έψαχνα σε όλη μου τη ζωή να βρω τέτοιες λέξεις για να με βοηθήσουν να καταλάβω τη διαφορά και τώρα, χάρη σ' αυτόν, την καταλαβαίνω", σημείωσε η σταρ. "Και από τότε που μπήκα στο club της ανύπαντρης μητέρας, δεν μπόρεσα να έχω ερωτική επαφή".

Ενώ λέει ότι μπορεί να "κάνει σχέση" στο εγγύς μέλλον, επιμένει ότι "απλά δεν ήταν" προτεραιότητά της.

"Δεν είμαι ένα άτομο που χρειάζεται το σεξ και πρέπει να βγαίνει εκεί έξω και να εμπλέκεται με τους ανθρώπους σε αυτό το επίπεδο", δήλωσε η Barrymore. "Είμαι κάποια που είναι βαθιά αφοσιωμένη στην προώθηση του τρόπου με τον οποίο τα νεαρά κορίτσια, οι κόρες μου και εγώ ως γυναίκα, υποτίθεται ότι πρέπει να λειτουργούν σε αυτόν τον κόσμο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ