Παρέλαση αστέρων στην ταινία του Daniel Craig: Τι φόρεσαν Kate Hudson, Gwendoline Christie, Jessica Henwick (φωτό & βίντεο)

Λαμπερές red carpet εμφανίσεις

Λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου, το οποίο έκλεισε με την πρεμιέρα του «Glass Onion: A Knives Out Mystery», το βράδυ της Κυριακής. 

Ο Daniel Craig, η Gwendoline Christie, η Kate Hudson, και η Jessica Henwick ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που εντυπωσιάσαν στο red carpet. 

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο 54χρονος σταρ του «James Bond» εμφανίστηκε με ένα κομψό μπλε κοστούμι, λευκό πουκάμισο και παπιγιόν - ένα look αντάξιο του «007»!

Ο Daniel Craig πόζαρε στο κόκκινο χαλί μαζί με την κούκλα κόρη του Ella Loudon. Η 30χρονη ηθοποιός ήταν ντυμένη με ένα μακρύ, μαύρο tuxedo dress το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια κρίκους.

Αν κάποια ξεχώριζε μέσα στο πλήθος αυτή ήταν σίγουρα η Gwendoline, που επέλεξε για την περίαταση ένα ογκώδες μπεζ φόρεμα. Η 43χρονη Βρετανίδα ηθοποιός ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι γόβες σε ανάλογο τόνο με το ρούχο της.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνεχίζουμε με την Kate Hudson, η οποία συνοδευόταν από τον αρραβωνιαστικό της Danny Fujikawa. Η ίδια ήταν ντυμένη ένα μακρύ φόρεμα, σε καφέ και λαδί χρώμα, το οποίο είχε ανοιχτή πλάτη, βαθύ ντεκολτέ και διαφάνεια σε κάποια σημεία. Από πάνω φορούσε μια - επίσης καφέ - faux γούνα.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επόμενη η Jessica Henwick. Η 30χρονη Βρετανίδα ηθοποιός και συγγραφέας εμφανίστηκε με ένα σύνολο το οποίο αποτελούνταν από ένα στενό μαύρο παντελόνι, ένα διχτυωτό, μαύρο τοπ με κεντήματα και μια φούστα διακοσμημένη επίσης με υπέροχα κεντήματα. 

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο  Edward Norton, περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με την σύζυγό του Shauna Robertson, η οποία φορούσε ένα μάξι, μαύρο φόρεμα με πιέτες και λεπτές τιράντες, ενώ ο καλός της ήταν ντυμένος με ένα σμόκιν, λευκό πουκάμισο και παπιγιόν.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην προσθέσουμε στη λίστα την Janelle Monae, με την Αμερικανίδα rapper, ηθοποιό και τραγουδίστρια να εμφανίζεται με κατακκόκινο σύνολο και ένα μεγάλο καπέλο στο ίδιο χρώμα.

Το Glass Onion: A Knives Out Mystery  είναι μια αμερικανική ταινία μυστηρίου ε σενάριο και σκηνοθεσία του Rian Johnson και παραγωγή των Johnson και Ram Bergman για την T-Street Productions. Πρόκειται για ένα αυτόνομο σίκουελ του Knives Out (2019), με τον Daniel Craig να επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως ντετέκτιβ Benoit Blanc.

Στην ταινία παίζουν ακόμα οι: Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson και Dave Bautista.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ