Hailey Bieber και Selena Gomez γράφουν ιστορία - Ποζάρουν αγκαλιά και... προκαλούν φρενίτιδα στο διαδίκτυο

Η πρώην σύντροφος και η σύζυγος του Justin Bieber ποζάρουν αγκαλιά... 

Τόσο η Selena Gomez όσο και η Hailey Bieber ήταν καλεσμένες στο Academy Museum για το δεύτερο ετήσιο γκαλά το βράδυ του Σαββάτου.

Οι δύο τους έχουν βρεθεί πολύ συχνά στο κέντρο της προσοχής εξαιτίας της σχέσης τους με τον πασίγνωστο τραγουδιστή Justin Bieber. 

H Selena Gomez διατηρούσε σχέση με τον pop καλλιτέχνη από το 2010 έως το 2018, με ενδιάμεσους χωρισμούς και επανασυνδέσεις. 

Η Hailey Bieber, από την άλλη  στις 7 Ιουλίου 2018 τον αρραβωνιάστηκε και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Στις 30 Σεπτεμβρίου 2019 έκαναν και θρησκευτικό γάμο στη Νότια Καρολίνα.

 

Η 30χρονη τραγουδίστρια και το 25χρονο μοντέλο ένωσαν τις δυνάμεις τους στο 2ο ετήσιο γκαλά του Μουσείου της Ακαδημίας Κινηματογράφου το Σάββατο το βράδυ στο Λος Άντζελες, λίγες εβδομάδες αφότου η Χέιλι εμφανίστηκε στο podcast «Call Her Daddy» και διέψευσε τις φήμες πως «έκλεψε» τον σύζυγό της Τζάστιν Μπίμπερ από την πρώην κοπέλα του. 

Συγκεκριμένα πόζαραν μαζί και οι  φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο Tyrell Hampton, τις οποίες μοιράστηκε στο Instagram.

Στην πρώτη φωτογραφία, τα κορίτσια έχουν τα μάγουλά τους πιεσμένα μεταξύ τους και φαίνονται και οι δύο εντυπωσιακές στο φλας της φωτογραφικής μηχανής. Η Hailey έκανε like στην εικόνα από το λογαριασμό της. Σε μια άλλη φωτογραφία που μοιράστηκε σε έναν λογαριασμό θαυμαστή της Selena Gomez, φαίνονται αγκαλιασμένες. 

Η Hailey δήλωσε για τη σχέση του Justin με την Gomez: "Είναι δύσκολο για μένα να μιλήσω γι' αυτό, επειδή δεν θέλω να μιλήσω εκ μέρους κανενός από τους δύο, και πάλι, επειδή ήταν η σχέση τους και ειλικρινά το σέβομαι πολύ βαθιά". 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ