Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Τα αγαπημένα γεύματα του Archie Harrison - Το δώρο που του έκανε η Βασίλισσα

Το πρωινό του μικρού royal. 

Ο γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, ο Άρτσι Χάρισον, μπορεί να είναι μόλις τριών ετών, αλλά o μικρούλης έχει ήδη στην αντζέντα του, κάποια φαγητά που αγαπάει πολύ. 

Από βάφλες μέχρι κεσαντίγιες (μεξικάνικο πιάτο)... 

Ο 'Αρτσι, που μεγαλώνει στο ηλιόλουστο Montecito με τους γονείς του, έχει υιοθετήσει τη νοοτροπία υγιεινής διατροφής του Λος Άντζελες.

Ξέρουμε ότι η μητέρα του Archie, η Meghan, αγαπάει τη μαγειρική, οπότε η διατροφή του Archie είναι βέβαιο ότι θα είναι γεμάτη από θρεπτικές τροφές, αναφέρει το Hello

Αναμφίβολα, ο νεαρός royal και η μικρή του αδελφή Lilibet απολαμβάνουν επίσης μερικές νόστιμες λιχουδιές - αλλά τι τους αρέσει πραγματικά να τρώνε; 

Τα σπιτικά γεύματα του Archie

Στο ντοκιμαντέρ του CBS Meghan and Harry Plus One. οι φίλοι του ζευγαριού , έδωσαν μια εικόνα για τα είδη των τροφίμων που πιθανώς τρώει ο μικρός. 

Ο φίλος της Μέγκαν, ο make up artist, Ντάνιελ Μάρτιν, δήλωσε στην Gayle King: "Είμαι σίγουρoς ότι το μωρό θα μεγαλώσει  με πράσινα λαχανικά. Της αρέσει να μαγειρεύει. Τρώει βιολογικά προϊόντα όποτε μπορεί". 

Ο Daniel πρόσθεσε ότι η γευσιγνώστρια Meghan πιθανότατα θα αποφύγει τις έτοιμες παιδικές τροφές για τον Archie. "Ω, τη βλέπω να φτιάχνει τη δική της παιδική τροφή", αποκάλυψε.

ΑΠΕ/REUTERS POOL
 

Κυρίως χορτοφαγική ή vegan διατροφή

Αν ο Archie τρώει όπως οι γονείς του, είναι πιθανό να έχει μια διατροφή σε μεγάλο βαθμό χωρίς κρέας.

Η εφημερίδα Mirror ανέφερε προηγουμένως ότι η Meghan είναι φιλόζωη και είναι vegan κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ έχει ενθαρρύνει και τον Harry να τρώει λιγότερο κρέας. Πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά για τον Archie!

Ο Archie λατρεύει τις βάφλες!

Στην πρόσφατη συνέντευξή του στον James Corden στο The Late Late Show, ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψε ότι ο γιος του λατρεύει να τρώει βάφλες το πρωί και ότι το αγαπημένο του πρωινό μαγειρεύεται με ένα δώρο της βασίλισσας.

Ο Harry είπε: "Είναι ενδιαφέρον ότι η γιαγιά μου μας ρώτησε τι ήθελε ο Archie για τα Χριστούγεννα και η Meg είπε μια βαφλιέρα, μας έστειλε μια βαφλιέρα για τον Archie. . . έτσι το πρωινό τώρα, η Meg φτιάχνει ένα όμορφο βιολογικό μείγμα, το βάζει στη βαφλιέρα, το γυρίζει, ψήνεται, το λατρεύει. Ο Archie ξυπνάει κυριολεκτικά το πρωί και λέει "βάφλα""

Ο Harry λατρεύει επίσης τις βάφλες, λέγοντας στον James: "Τώρα τρώω βάφλες για πρωινό, λίγο γιαούρτι, λίγη μαρμελάδα από πάνω. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνω. . . . ". 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ