Νίκος Γκαραβέλας: Ενεπλάκη σε τροχαίο με μετωπική σύγκρουση - ''Είμαι ζωντανός, μεθυσμένος οδηγός πέρασε στο αντίθετο ρεύμα'' (φωτό)

Όχημα, έπεσε πάνω στο δικό του με 140χλμ την ώρα. 

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα υπέστη ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Νίκος Γκαραβέλας το βράδυ της Τρίτης.

Ειδικότερα, όπως ο ίδιος έγραψε στα socail media, το συμβάν έλαβε χώρα στη λεωφόρο Αρτέμιδας και πρωταγωνίστησαν το δικό του όχημα καθώς και ένα έτερο Ι.Χ. το οποίο οδηγούσε ένας μεθυσμένος οδηγός.

Όπως αναφέρει ο ίδιος για την περιπέτεια που πέρασε, ζει χάρη στο αυτοκίνητό του: «Το οτι μπορώ και γράφω και ειμαι ζωντανός οφείλεται στο σκληρό Jeep Wrangler που οδηγούσα».

anatolika24.gr

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα anatolika24.gr, το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ένας οδηγός που, όπως αποδείχθηκε ήταν μεθυσμένος (υπάρχει αναφορά της αστυνομίας από το αλκοτέστ ) έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Ο οδηγός πέρασε με μεγάλη ταχύτητα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έτρεχε με 140χλμ, και στο ύψος του «Albatross» συγκρούστηκε μετωπικά πάνω στο Jeep που οδηγούσε ο Nίκος Γκαραβέλας.

Αυτό που κράτησε στη ζωή τον ραδιοφωνικό παραγωγό ήταν το θηριώδες 4Χ4, καθώς λόγω της μετωπικής σύγκρουσης ο Γκαραβέλας τινάχτηκε στη θέση του συνοδηγού, και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον «Ευαγγελισμό».

Η ανάρτησή του

Ο Νίκος Γκαραβέλας ανάρτησε σήεμρα στο fb ένα κείμενο που αφηγείται τι του συνέβη. 

«Εχθες το βραδυ φευγοντας απο το G Radio… ειχα μια σφοδρη μετωπικη συγκρουση με ενα αυτοκινητο με μεθυσμενο οδηγο που περασε στο αντιθετο ρευμα, χτυπωντας .με 140 χιλιομετρα την ωρα περιπου.

Το οτι μπορώ και γράφω και ειμαι ζωντανος οφειλεται στο σκληρο Jeep Wrangler που οδηγουσα… και Στον Αρχαγγελο… Το μεσημερι δε η Μανα μου μου χαρισε μια κεντιτη εικονα της Παναγιας που η μονη ζημια που ειχε ηταν στο γυαλι της… Θα παρακαλουσα να με συγχωρησετε αποψε που δεν θα ειμαι στην θεση μου.

Ευχαριστώ το προσωπικό του Ευαγγελισμου για την περιποιηση και ιδιαιτερα τον Μιχαλη Ψαρολογο που με εραψε…Ευχαριστω τα site που σεβαστηκαν το ονομα μου …και μου εδωσαν την ευκαιρια να γραψω οτι εγινε … Σας Ευχαριστω και να προσεχετε…Ευχαριστω τον αδελφο μου …που αν και τρομαξε…ηταν στηριγμα…N.G».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ