Επίθεση με καυστικό υγρό: Ποινική δίωξη σε βάρος της 38χρονης για απόπειρα ανθρωποκτονίας- Είναι άφαντη (βίντεο)

''Εκτεταμένο το χημικό έγκαυμα που υπέστη ο 36χρονος – Μακρύς ο δρόμος της αποκατάστασης'', λέει  η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής του Θριάσιου. 

Νέες εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό σε βάρος του 36χρονου στο Ηράκλειο.

Πριν από λίγο,  σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ασκήθηκε δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος της 38χρονης συζύγου του, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Αναμένεται να κινηθεί η διαδικασία της έκδοσης εντάλματος για τη σύλληψή της, εκτός κι αν η 38χρονη εμφανιστεί στις αρχές.

 

Στο μεταξύ, θυμίζουμε ότι στο Θριάσιο νοσοκομείο στρέφονται τα βλέμματα αναφορικά με την πορεία της εξέλιξης της υγείας του 36χρονου που δέχτηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό και δίνει μια δύσκολη μάχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, η γιατρός που παρακολουθεί την Ιωάννα Παλιοσπύρου, Μαρία Καλοφώνου εξέτασε τον 38χρονο και διαπίστωσε πως το καυστικό υγρό έχει εισχωρήσει στον οργανισμό του με αδιευκρίνιστες συνέπειες.

Μιλώντας παράλληλα στο MEGA η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής του Θριάσιου, τόνισε πως ο δρόμος προς την αποκατάστασή του είναι μακρύς.

"Είναι ένα βαθύ χημικό έγκαυμα, που αφορά το πρόσωπο, τον λαιμό, τον κορμό και ένα μικρό τμήμα στα χέρια και συνοδεύεται από ένα βαρύ τραυματισμό, ένα βαρύ έγκαυμα στο αριστερό μάτι".

"Όλα τα μεγάλα εγκαύματα, τα εκτεταμένα, έχουν μακρύ χρόνο αποκατάστασης. Σε αυτή τη φάση το μόνο που χρειάζεται είναι να συντονιστούμε στην αντιμετώπιση της οφθαλμικής βλάβης και το κομμάτι που αφορά την πλαστική χειρουργική", δήλωσε η πλαστική χειρουργός.

"Είναι ένας άνθρωπος που υποφέρει από ένα βαρύ έγκαυμα. Αυτό που συζητήσαμε είναι πως θα τον βοηθήσουμε", ανέφερε η κ. Καλοφώνου σχετικά με τη συνάντηση που είχε με τον 36χρονο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ