Royal γάμος στο Παρίσι: Ο απόγονος του Ναπολέοντα πρίγκιπας Joachim Murat παντρεύτηκε την πριγκίπισσα Yasmine (φωτό & βίντεο)

Το εντυπωσιακό νυφικό και η τιάρα της Yasmine

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου ο πρίγκιπας του Pontecorvo Joachim Murat, παντρεύτηκε στο Παρίσι, την Yasmine Lorraine Briki, η οποία τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα με το εντυπωσιακό νυφικό της.

Λίγα μέτρα από τον τάφο του Ναπολέοντα, ο 49χρονος royal και η 40χρονη αγαπημένη του είπαν το «I Do». Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί το Μάρτιου του 2021 ο πολιτικός τους γάμος, ενώ στις 3 Αυγούστου της ίδιας χρονιάς το ζεύγος καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, τον πρίγκιπα Joachim Georges Laurent Napoléon.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royaltyandprotocol

 

 

Στον καθεδρικό ναό Saint-Louis des Invalides, του Παρισιού βρέθηκαν πρίγκιπες, πριγκίπισσες, βαρόνοι, πρώην υπουργοί και στρατηγοί! Σύμφωνα με το histoiresroyales.fr μάρτυρες ήταν  ο πρίγκιπας Jean-Christophe Napoléon, ο πρίγκιπας  Leka της Αλβανίας, ο βαρόνος Marc de Sambucy de Sorgue, ο βαρόνος Jean-Christon von Pfetten και ο Naguib Sawiris.

 

 

 

 

 

Ποιος είναοι ο γαμπρός - απόγονος του Ναπολέοντα

Ο Joachim Charles Napoléon Murat, Πρίγκιπας του Pontecorvo (γεννημένος στις 3 Μαΐου 1973 στο Neuilly-sur-Seine, Γαλλία), είναι Γάλλος αριστοκράτης και μέλος της οικογένειας Bonaparte-Murat.

 Είναι το δεύτερο παιδί και ο μόνος γιος του Joachim, του 8ου πρίγκιπα Murat, και της Laurence Marie Gabrielle Mouton. 

 

 

 

Ο 49χρονος πρίγκιπας απόγονος του βασιλιά Joachim της Νάπολης (ήταν κουνιάδος του Ναπολέοντα - είχε παντρευτεί την αδελφή του Caroline Bonaparte) δεν θα μπορούσε να ελπίζει σε ένα πιο συμβολικό μέρος για να γιορτάσει τον θρησκευτικό του γάμο, παρουσία του ξαδέλφου του, πρίγκιπα Jean-Chrisophe Napoléon, επικεφαλή της αυτοκρατορικής οικογένειας της Γαλλίας.

Το εντυπωσιακό νυφικό της πριγκίπισσας Yasmine Murat

Η Yasmine επέλεξε ένα ιβουάρ μεταξωτό νυφικό Hervé Moreau Couture, το οποίο είχε έξω τους ώμους και ήταν διακοσμημένο με χρυσά κεντήματα.

Το φόρεμά της συνδυάστηκε με ένα μικρό ασορτί μπολερό και μια τιάρα την οποία σχεδίασε η ίδια η νύφη και δημιούργησε η Julian Pelliccia, όπως αναφέρει το histoires royales.

 

 

Φυσικά το νυφικό είχε μεγάλη ουρά, κάτι που συνηθίζεται άλλωστε στους royal γάμους, ενώ το γαμήλιο look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μικρά σκουλαρίκια με πέρλες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ