Κέιτι Πέρι: ''Έπεσε" το βλέφαρό της σε συναυλία - Σε σοκ οι θαυμαστές της, προβληματίζονται για την υγεία της (βίντεο)

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει την Κέιτι Πέρι να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με το δεξί της μάτι σε πρόσφατη συναυλία της, ανησύχησε τους θαυμαστές της.

Είναι μια σούπερ σταρ και σύμφωνα με κάποιες θεωρίες συνωμοσίας, τώρα η Katy Perry είναι ένα ρομπότ. . . και μάλιστα με δυσλειτουργία!

Η Katy εμφανίστηκε πρόσφατα στη σκηνή στο σόου της στο Λας Βέγκας και οι θαυμαστές της απαθανάτισαν τη στιγμή που το βλέφαρό της "έπεσε". 

 

 

Φορούσε ένα πολύχρωμο φόρεμα με παγιέτες και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε αλογοουρά.

Κοίταζε το πλήθος και πόζαρε, αλλά το δεξί της μάτι έπεφτε και δεν έμενε ανοιχτό. Χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει το χέρι της για να το ανοίξει - περισσότερες από μία φορές.

 

 

 

 

 

 

Φαίνεται ότι και οι δύο πλευρές του προσώπου της δεν συντονίζονται συγχρονισμένα, αναφέρει το eviemagazine.

 

 

Η τραγουδίστρια πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα νέο collab με τίτλο "Where We Started" με τον Thomas Rhett που δίνει πολύ country vibes!

 

 

 

 

Κάτι δεν πάει καλά με τη μία πλευρά του προσώπου της και ο κόσμος δεν μπορεί παρά να αναρωτιέται τι συμβαίνει με την ''πριγκίπισσα'' της ποπ.

Μέχρι αυτή την ώρα, η Katy Perry δεν έχει απαντήσει σχετικά με τις εικασίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για την υγεία της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ