Η σούπερ μαμά της Bella και της Gigi Hadid, Yolanda, στην Ελλάδα - φωτογράφηση για το Next Top Model (φωτό)

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram. 

H μητέρα της Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ, Γιολάντα, ποζάρει στο ΟΑΚΑ με γαλάζιο φόρεμα και όλοι αποθεώνουν το καλλίγραμμο κορμί που διαθέτει στα 58 της χρόνια.

 

 

Η μητέρα δύο από των πιο διάσημων και ακριβοπληρωμένων μοντέλων στον κόσμο γνωστοποίησε μέσα από τα social media ότι ήρθε στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.

Πιο συγκεκριμένα, η Yolanda Hadid ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο από τα γυρίσματα του «Hollands Next Top Model».

 

 

Φορώντας ένα γαλάζιο μακρύ φόρεμα, η 58χρονη Ολλανδή και πρώην μοντέλο ποζάρει με φόντο το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ) και στα σχόλια οι followers της την αποθεώνουν. «Νιώθοντας τη μαγεία στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων Hollands Next top model, επεισόδιο 9», έγραψε στη λεζάντα.

Η Γιολάντα Χαντίντ ασχολείται με τον χώρο του μόντελινγκ από τη δεκαετία του 80. Υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο Ford Models και για 15 χρόνια περπάτησε στις μεγαλύτερες πασαρέλες στο Μιλάνο, στο Παρίσι , στο Σίδνεϋ, στο Τόκυο, στο Κέιπ Τάουν, στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες και στο Αμβούργο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ